n73 Zil Sesi Problemi Yardim Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

g0dsp3LL

Üye
    Konu Sahibi
n73 Zil Sesi Problemi Yardim Lütfen
2-3 aydir n73 kullaniyorum aldığımda orjinal nokia melodisi wardi değiştirdim baska bir mp3 indirip onu zil sesi yaptim telefona(hafiza kartina yükledim) ama arada bir kafasina göre orjinal alındığında çalan nokia melodisi caliyor:S:S:S bilen warsa yardim edin lütfen :(:(:(

Ozan

Ozan

Admin
Zil sesi yapacaginiz melodiyi, telefonun kendi hafızasına atıp o sekilde deneyin birde bakalım.

Yani melodi, hafıza kartında olmasın

g0dsp3LL

Üye
    Konu Sahibi
anladim cok saol deniyecegim hemen :oke:

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
ewet negative katılıyorum bir de bazı tema değişikliklerinde de bu sorunu yaşayabilirsin çünkü benim başıma da gelmişti

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
yada hafıza kartını cıkatıp takınca ayarları gıtyo ondanda olabılır

g0dsp3LL

Üye
    Konu Sahibi
ewet negative katılıyorum bir de bazı tema değişikliklerinde de bu sorunu yaşayabilirsin çünkü benim başıma da gelmişti

evet yüksek ihtimal senin dedigin gibi olabilir cünkü ben durmadan tema değiştiriyorum ; fabrika ayarindaki temaya gececem biraz bakim ayni problemi yasayacakmiyim sende saol akrep kral

capkin_ihtiyar

Üye
bak arkadaşım yuklediğim mp3 ü yuklediğin dosyadan taşı zil seslerinden dijital seslere kaydet ordan yapablirsim oke

asi-1903

Üye
arkadaşım telefon hafızasından hafıza kartına mı taşıdın parçaları.eğer öyleyse müzük çaları açacaksın seçenek yapıp orada müzik kitaplığını yenile var onu tıkla.pc den her müzik atmanda onu aynı şekilde yap.sanırım o zaman öle bişey olmaz daha.......

siyah.gitar

Üye
Arkadaşlar gOdsp3LL'n Yaşadığı sıkıntının aynısı bende yaşıyorum telefon bı nokianın orjinal melodisini çalıyor bi benım yukledıgım melodi, biri aradığında devamlı böyle değişiyor, ben bu yukledıgım melodıyı telefon hafızasına atıpta denedım gene aynı sıkıntıyı yaşadım, (asi-1903) senin dediğini şuan yaptım umarım bi faydası olur hafıza kartını cıkarıp takmaktan kaynaklanabılırmı acaba bu durum? Yardımcı olursanız çok memnun kalırım...

ugur19922

Üye
slm arkadaşlar birçok kişi bunun nasıl yapıldıgını bilmiyor ama çok kolaydır şimdi n73 ve tüm simbyen telefonlar da dosya yöneticisine giriyorsunuz ve telefonda ne kadar mp3 varsa onları dosya yöneticisinden ses kliplerinin içindeki dijital seslere taşıyorsunuz bakın kopyalama yapmayı sakın taşıdıktan sonra tercıhlerden zil sesleri ve ya mesaj sesleri kısmına gelip oradan istediğimiz müziği seçiyoruz. işlem bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: aksarayli77

siyah.gitar

Üye
slm arkadaşlar birçok kişi bunun nasıl yapıldıgını bilmiyor ama çok kolaydır şimdi n73 ve tüm simbyen telefonlar da dosya yöneticisine giriyorsunuz ve telefonda ne kadar mp3 varsa onları dosya yöneticisinden ses kliplerinin içindeki dijital seslere taşıyorsunuz bakın kopyalama yapmayı sakın taşıdıktan sonra tercıhlerden zil sesleri ve ya mesaj sesleri kısmına gelip oradan istediğimiz müziği seçiyoruz. işlem bu kadar.

Ugur sağolasın kardes senın dedıgını yaptım ınsallah duzelır. Sanırım sen n73 ten anlayan bırısın bı sorum daha olucak sana, ben telefona bı kac kez format attım kasıyor dıe ve attıgım fortmat şeklide *#7370# şeklinde oldu bı nevı fabrıka ayarlarına donmek gıbı bırsey ıste sende bılıyorsundur zaten fakat, hafıza kartını pcye taktıgımda ıste sarkı falan atmak ıcın,bunu tekrar telefona taktıgımda bı zaman sonra kasmalar yaşamaya başlıyor telefon,kendımı aradıgımda mesala 2 sefer caldıktan sonra benım telefon calmaya baslıyor baglantı gec oluyor anlıyacagın bunların sebeplerı neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt