N73 vs. E65 hangisinin sistemi iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kthy43

Üye
    Konu Sahibi
N73 vs. E65 hangisinin sistemi iyi?
Arkadaşlar n73 veya e65 alıcam ama kafam karıştı sitedeki konulara ve ürün özelliklerine baktım ama karar veremedim.Kamera,müzik çok önemli değil benim için programları,oyunları rahat çalıştırması daha önemli.N73 kasar,donar hantal dediler sırf bu yüzden e65 e kaymış durumdayım.N73 özellikleri iyi ama HD oyunlarada,programlardaki performansı nasıl sizce.e65in sistemi görünüşte daha iyi gibi.Sizce ciddi fark edermi hangisini almalı?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

karaboqa_

Üye
e 65 her türlü geçer n73te sistemi. bn ikisini de kullanıyorum e 65 hiç donmadı :D hatta sinir oldum bin mesajın üsdüne ckıorum telefon bana mısın demio :D e 65 versiyon farkı var gercekden cok hızlı. s40 kadar atik.

kthy43

Üye
    Konu Sahibi
yorum için teşekkürler.n73 kamere ve ses konusunda iyi olduğunu biliyorum ama telefondan müzik dinlenmez pek fotoğraf da nadirdir.Symbiancılar için kasmaması daha önemlidir.Diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.

vektem

Üye
ben kullanıyorum e65 harika bir telefon hiç düşünme al kullan

haltie

haltie

Üye
e65te wifi var n73te yok.ama diğer özelliklerde bence n73 daha iyi.

blosbomb

blosbomb

Üye
n73 her türlü daha iyi n-gage destekli kamera çözünürlüğü çok iyi üstelik ovi destekli

STaT!C

STaT!C

Üye
N73 4ever :D Wifi lazım değilse N73 aL derim...:oke:

casannova

casannova

Üye
n73 kullanıcısıyım memnunum tavsiye ederim...

vedat533

vedat533

Üye
e65 şakamı bu n73 e müzeden teklif bile geldi:kop: wi-fi yok zaten beleşe dewam boş ver:d:

seqo1seqo

Üye
N73 İçin bütün dosya we programları kolayca bulabilirsin ben de ilk aldığımda sevmedim ama bütün oyunları ve temaları indirdim :D

serecans

serecans

Üye
n73

hsn__12

Üye
n 73 ram sorunu var ama digital cameradan daha iyi fotoğraf çeker müzik oynatma performansı x3 ten iyi ne yazıkki wifi yok bence ikisinin ortası n95 8gb tır

phasan

phasan

Üye
N73 iyi

tandogucem

tandogucem

Üye
e Series N seriesi Her zaman Her şekilde Her koşulda Her açıdan Geçer....

phasan

phasan

Üye
En iyisi n73

kadirx2

kadirx2

Üye
Kardeş n7 3 diğer tellere rabeten süper

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
n73 al bence en başta tel den nefret ediyodum ama şimdi bağlandım süper tel.

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
ikisini de boşver n70 al symbianı mükemmel sorunsuz dört dörtlük işliyor, tabi sıfırını bulabilirsen :naughty:

mertcank

mertcank

Üye
N73 ün kamera kalitesi mükembel N73 üm var diye fotograf makinesi almıyorum :D tek eksiği wi fi ama e65 de eksik olan kısımda ön kamera yani 6630 gibi telefonun arkasını tutcan da görüntülü konuşcan bence bu devirde ikisinide düşünme bende N73 var memnunum E65 de kullandım oda güzel telefon ama şuan telefon alsam 5800,c6,x6 vb. bişe alırdım

fatih_347

Kapalı Hesap
kardes bosver e 65 e 75 i biz c5 aldık hevesimiz kactı en fazla 1 ay sonra 3310 dan farkı kalmaz.android bi telefon almanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt