N73 versiyon sorunu :( yardım pls

Sponsorlu Bağlantılar

paramunn

Üye
    Konu Sahibi
N73 versiyon sorunu :( yardım pls
herkese s.a arkadaşlar dün ben N73'üme versiyon yükledim son versiyonunu.Şu an ki versiyon V 4.0735.3.0.2 ama bazı sorunlar çıktı :S örneğin müzik çalar'da ekolayzır'ını yapıyorum ve kendi kendine eski haline dönüyor :( ne yapabilirim?seçenek deyince de varsayılana dön ve yardım var :( bilen varsa yardım pls

sahin.

sahin.

Üye
arkadaş yeni versiyonu çıktı onu yükle

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Yeni versiyon yada soft format ;)

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşların dediği gibi yeni versiyon ;)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Yeni version nası yükleniyo?

toprakumit

toprakumit

Üye
Yeni version nası yükleniyo?

Şimdi yapacağın şey adresine gireceksin ve N73 serisinin versiyon yükleme programını indireceksin... Daha sonra programı kuracaksın ve açmıyacaksın... sonra sana verdiğim bu linke tıklayıp oradan i indireceksin.. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra indirdiğin proyu pc ne kuracaksın... Sonra şöyle bi ekran çıkacak..

en üstteki sağda ki bulma butonuna basacaksın... Bu arada tel pcye bağlı olacak.. Sonra
en üstteki solda ki telefon resmine tıklicaksın... Daha sonra Prodect kode nin yanındaki enable tuşunu etkin hale getireceksin ve Read'a basıp sonra write ye basacaksın....ve proyu kapatacaksın... Bu işlemden sonra Teli pcden çek.
Bu işlemi hallettikten sonra nokia nın sitesinden indirip kurduğun Yazılım güncelleme programını açacaksın ileri butonu ile orada yazan maddeleri teker teker uyguladıktan sonra teli pcye bağlamanı isteyecek bu arada internet bağlantısı açık olacak. Pcye teli bağladıktan sonra güncelleme yapmaya başlicak buda yaklaşık yani internet hizina göre 15 - 25 dk arasında 116 Mb lık bir güncelleme indirecek. Sonra kendisi otomatik olarak tele kuracak... Sonra telin yeni doğmuş gibi olacak... Bu arada telin içindeki şeyleri hafıza kartına kopyala... Çünkü otomatikmen telin içindeki bilgileri silecek... Bu arada bu yapmış olacağın işlem çok önemli sakın yükleme esnasında teli kapatma ve Bunları şarja takılı iken yap. Bilgisayarında kesin bir güç kaynağı olsun. Hmm unutmadana güncelleme sırasında telden bağlantı koptu der. Tel kapanır korkup teli pcden ayırma çünkü kapalı iken güncelleme yapıyor... Dostum çok dikkatli ol telin bağlantısını yanlışlıkla çekme yoksa gerçekten teli servise götürmek zorunda kalırsın... Yani bir şeyi yanlış yaparsan tel açılmayabilir... Sevgiler

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Tamam arkadaşım ben ztn yapmicam :D sadece sordum olurya yapmak zorunda kalırız fln anlatım için tşk ler

eren6523

eren6523

Üye
ya arkadaşlar bu versiyon yükseltme programları çalıştırmayı etkilemiyosa hiç denemeyin ben bir denedim telefonun dili ing oldu ve düzelmedi düzeltene kadar cnm çıktı walla ama en sonunda başardım :D

schumici

schumici

Üye
valla bencede arkadaşlar versiyonlarla falan hiç oynamayın bırakın orjinalliği kalsın

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
orjinalinde kalsın uğraşma

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşlar nasıl telefon kullanıcıları ve nasıl teknolojiyi yakından takip eden insanlarsınız?
Bence Versiyon şart Çünkü ben youtubedeki ve onlarca video sitelerindeki videoları seyredemiyordum. Fakat yeni versiyonu yükledikten sonra açtığını gördüm yani adamlar sorunları yavaş yavaş yeni versiyonlarda çözüyolar... Benden demesi teknoloji her zaman iyidir ;)

sukruon

sukruon

Üye
yeni versiyonu tekrar yükle

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Orjjinalini yüklüyoruz telefona sahte deil ... :D :yuru

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:oke:

willrock

willrock

Üye
orjinal değil antika dicektin heralde arkadaşlar Güncelleyin tabi telefonunuzu

freeburock

Üye
kardeş ben versiyonu yükselticektim birden bağlantı kesildi bende pcden çektim kabloyu kesildikten sonra telefon dondu bu dediğini yapıcam inş. olur

xeren3

Üye
o zaman bırakın dahınık kalsın !

GÖKSUNA

Üye
slm

akifim_1986

Üye
arkadaşlar yukarda anlatılan sahtedir versiyon yüklemek için en son versiyon olan pc suiteyi indirin eskisinde yapılmamaktadır yeni pc suitede yeşil ok var ona tıklayın ve size gösterilen yolları neks stert deyip geçin resimli anlatim istiyosanız [email protected] dan anlatayım ben yükledim sunu söyleyim müzik edişini denedim olmadı ama n73 son versiyonu olanı yükledim içinde google maps bile var

Üst Alt