n73 uygulamaları silemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havvali

Havvali

Üye
silmek istediklerim hafıza kartında

kardeşim bi dene olmasa format atmadan bi çare var mı diye bakarız kaldırmak istediğın programların adını yada linki verebilir misin? Belki başka bi yöntemle silebiliriz

ismail

ismail

Üye
kardeş sonunda uygulama ise bu tele kurulmak zorunda daha doğrusu ikon telde gözükür bu durumda tele format atınca bütün uygulamalar silinmiş olur :)
Sonra bi güzel hack yaparsın tele. Open4all yamasını da açarak kalıntı dosyalarıda hafıza kartından temizlersin

Havvali

Havvali

Üye
Bazı uygulamalar silinmeye bilir programa grdgn zaman uninstall seçeneği vardır kendinde örn. Antivirus programlarının bazılarında öyledir.

- - - Eklendi - - -

Eğer uygulamların coğunda ya da hepsınde sorun varsa ve kaldırılamıyorsa ismail kardeşimizin dediğı gibi format iyi bir cözüm

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına ve telefona format attım silindi uygulama felan kalmadı aslında bi yandan da iyi oldu telefon biraz nefes aldı formatla yardımlarınız için tekrar teşekkürler

memo_156

Üye
Yardımettiğiniz için teşekkürederim eniyisi format

- - - Eklendi - - -

s60 larda oyun iconları
system/ apps nin içinde [10102a2] buna benzer numaralandırılmış klasörlerde bulunuyordu.. n73 te nasıl bilmiyorum ama yinede kontrol et

o klasörlerde mbm uzantılı dosyalarda icon resimlerinden oyuna ait olanı bulup silebilirsin ama söylediğim gibi n73te sistem aynımı bilmiyorum..

yardım ettiğin için saol

- - - Eklendi - - -

O zaman o oyun sis uzantılıdır kardeş

Sana bilgileri yedekleyip format atmak düşüyor veya kartı pc ye tak

önemli dosyalarını yedekleyip kartı biçimlendir

Evet aynen öyle yapmak gerekiyo bende öyle düşünüyorum

place3461

place3461

Üye
x plore ile system/apps içine girip silmek istediğin programın resmini mbm uzantılı resim dosyalarından anlayıp sil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt