n73 uygulamaları silemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
n73 uygulamaları silemiyorum
arkadaşlar telefonumda bazı uygulamaları silmeye çalıştığımda silinemiyor yazısı çıkıyor nasıl silebilirim yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

akrep_81

Üye
Arkadaşım silinemiyor yazınca hemen bir daha silmeye çalış muhtemelen silinecektir.

SHS

SHS

Üye
uninstallking yükle onunla dene bakalım

CiaCelebrity

Üye
uninstall king buyur.

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
mesela dıyelım oyunlar klasorunde 1 oyun sıleceksın seceneklerden kaldir yada dırek C tusuna basıp sılebılırsın baktın sılınmıyor oyunlar klasorunden cık tekrar oyunlar klasorunu ac tekrar sil bu sefer kesın sılecektır haa gene sılmezse burdan sılebılırsın
MENU/ARACLAR/UYGULAMA YONETICISI ni ac/sılmek ıstedıgının ustune gel dırek C ye bas sıler

yunus4554

yunus4554

Üye
Sen gidip te telefon uygulamaları mı silmeye çalışıyorsun yoksa :d: silemediklerinin adını yaz

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle yardım eden arkadaşlara teşekkürler ama silinmiyor yazısından sonra sonra tekrar denedim silinmedi polam123 arkadaşın verdiği linkten uninstall king i yükledim malesef o da ise yaramadı uygulama yöneticisinde ise gözükmüyor uygulamalar silinmeyen uygulamaları sorarsaniz biri metal sung oyunu ve bi kaçtane de normal uygulama kaç aydır telefonda ve silinemiyor vede çok canımı sıkıyor

- - - Eklendi - - -

öncelikle yardım eden arkadaşlara teşekkürler ama silinmiyor yazısından sonra sonra tekrar denedim silinmedi polam123 arkadaşın verdiği linkten uninstall king i yükledim malesef o da ise yaramadı uygulama yöneticisinde ise gözükmüyor uygulamalar silinmeyen uygulamaları sorarsaniz biri metal sung oyunu ve bi kaçtane de normal uygulama kaç aydır telefonda ve silinemiyor vede çok canımı sıkıyor

yunus4554

yunus4554

Üye

- - - Eklendi - - -

Oyun %95 javadır ve oyunu kaldırmaya /açmaya çalisırken telefon donmuş/kapanmıştır.(benimde başıma geldi) Cozum basit o oyu nerden indirdiysen tekrar indir (kesinlikle ayni olsun ) yane a.b.c version u yuklu a.b.c ile değiştirilsin mi diyecek tamam de yukle sonra kaldır :) Not:Kesin çözum

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
kemal kardeş buda ise yaramadı aynı oyunu yükledim değiştirilsinmı diye bi soru sormadı etti sana 2 tane metal slug son yüklediğimi sildim ama diğeri hala duruyor

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
o zaman gerıye tek 1 sey kalıyor once telefonun ayarlarından telefon genel orjınal telefon ayarlarına don de telefon acıldıktan sonrada *#7370# yap format at
hem ne kadar program varsa sılınır hemde telefon kendıne gelır duzelır

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
format atamam telefon hackli hemde bir sürü program var zaten en son format attım formattan sonra birkaç program ve metal slug oyunu kaldı o yüzden silinmiyorlar

yunus4554

yunus4554

Üye
kemal kardeş buda ise yaramadı aynı oyunu yükledim değiştirilsinmı diye bi soru sormadı etti sana 2 tane metal slug son yüklediğimi sildim ama diğeri hala duruyor

Dostum hiç format atma çôzeceğiz bu işi telefonun hackli degilse hacklıyosun sonra xplore veya aynı görevde bir dos.yöneticisi buluyorsun sonra x ploreden sistem klasörlerine erişimi açıyorsun daha sonra oyun e deyse e c deyse c private klasörünü açıyorsun sonra 102033E6 klasörünü buluyorsun icınde midlet diye bi klasör var ona da tıklıyoruz karşımıza yine bir lıste çıkıyor onlara sırasıyla tıklayıp meta-inf klasöründeki manifest.mf dosyasını açıyorsun oyunun ismini bul ama 2 tane daha yüklediğin için 3 tane olacaktır bulduğun anda geri tuşuna 1 kez bas sonra midlet.jar dosyasını kopyala de hafıza kartının ana dizinine at sonra dosya yöneticisine git midlet.jar dosyasına tıkla a.b.c sürümü zaten yüklü üzerine yazılsin mi sorusunu görene kadar o 3 oyunu da yap olacaktır:)

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sağol telefon hackli dur bi uğraşayim inşallah olur

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
midlestin içinde meta inf klasöru yok

Emrgncy

Emrgncy

Üye
midletsin içindeki klasörlerde oyunların jar uzantılı setup ları var
x-plore ile onu aç metainf onun içinde

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
midlest i açtım da bütün klasörlere baktım meta inf diye birşey yok

Emrgncy

Emrgncy

Üye
klasörlerin içinde .jar uzantılı dosyalar yok mu?
O dosyaları açacaksın

ayrıca silmek istediğin oyunun ismi direk setupta da yazabilir.

örn: prince of persia.jar gibi

- - - Eklendi - - -

Eğer o isimdeki dosyayı bulursan o dosyanın bulunduğu klasörü sil tamamdır.
Fakat tutup tüm midletsi silme yanlışlıkla sedece [1912e2p] buna benzer isim verilmiş klasörü sileceksin

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
tamam midlestin içinde ki jar uzantılı dosyalar varda metal sung yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt