Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 tema yapma programı
Sponsorlu Bağlantılar
carlos3x
Üye
baka sen millete kanka, olayın yeter..
ttatl
Üye
dosyha boz UK kArDeŞ!!!!!!!!!!!!!!!!
BABA KARTAL
Üye
saol kardeş ellerine sağlık
dogus_murat
Üye
ya kardeşim benim 4 yaşındaki kardeşim temayı yapabiliyo ayıp yani sen yapamiyosan tema proğramıda süper bozuk felanda değil duyrulur
--------------- Ekleme ---------------
bunu telefona yüklicen telefonda kuracan
zakkum17
Üye
olmuyo bu program abi veya ben yapamadım bana biri mmsn den yardımcı olusa çok teşekkür ederim [email protected] ne olur abi
endamardan
Üye
öncelikle tşk ler ama bende bu program var pek görsel dğl benim aradığım bilgisayardan tema yapma prg ramı bilen var mı acaba çok aradım ama bulamadın yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ler
dan yapabilirsiniz arkadaşlar.bi program download etmeden
carlos3x
Üye
kanka bu pro bütün forumlarda var sanki
ordulumami
Üye
evet bende denedim arkadaşlar ama thema bosuk dior
BoRa_04
Üye
sağol dostum...
yasirarslan
Üye
arkadaşın biri arıyordu umarım işine yarar
comand
Üye
Kardeş nasıl yapılcak ben anlamadım ve yapameadım yardım edin lütfen
gencbayraktarli
Üye
nasıl kulllanacazz açıklama varmııı
metin1969
Üye
teşekkürler emeğine sağlık
Tec/-/no
Üye
program calışıyor kullanışlı ama basit bir program tek bir resimi tema yapıyorsun .. Teşekkürler
parlak61
Üye
ben kullanıyorum programıı süper bir program azcıkdaha gelişmiş sürümü olursa daha ii olur.Tema Yapılması zor değil tele kurup programa girip temanın renkini ana ve müsik menüsüne koyacağın resmi temanın ismini yazıp en altta gelip save diyorsun ondan sonra tema yüklüyorsun bu kadar !! Süper program!!
abdullah 1979 0
Üye
saol n73te denedim süperrrrrrrr eline sağlık
erfert85
Üye
kardeşim harika bu ya. eyvallah böyle bişey arıyordum bende uzun zamandır.