N73 tema yapma programı

Sponsorlu Bağlantılar

by_clarck

Üye
salasın kardeş çok çok işime yaradı

fatihmt1992

Üye
Teşekkürler çok iyi bi program.Çatır çutur tema yapıyo emeğine sağlık

Cyber_Rabbit

Cyber_Rabbit

Üye
Arkadasım saolasın ancak bence daha ayrıntılı bır acıklama ıı olur bu themedıy adlı program sadce n73 ve dengı tellerdekı resımlerı tam ekran wallpaper yapamamıza yardımcı oluyor resımlerı secıyoruz ve bunu tema olarak yapan program bu sekılde tam ekran kullanmamıza olanak verıyor kendı fıkrımce ıı ancak program cok vasat sayılır sıze kendı template rengını ozel olarak belırlemenıze ızın vermıyor sadce var olan hazır sablonlar uzerınde oynuyosun ve kımı zaman renkler okadar uyumsuz oluyokı resımle msj yazarken yazıyı bıle goremıyosunuz

serkan_kup

serkan_kup

Üye
n 73 kullanıyorum proğram takır trakır çalışıyo böle yararlı proğram yapan arkadaşlara bayılıyorum ya arkadaşım saol

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar tesekkurler yorumlarınız için

hafrix

hafrix

Üye
vallah denemedim ama yinede eline sağlık inşallah güzel bir tema yapma programıdır teşekürler.

ozyksk

ozyksk

Üye
paylasım için tskler

salvador__13

Üye
tşk

gölge57

Üye
Hayır Bozuk Falan Değil 10 Numara Eline Sağlık Kardeşşşş Soınunda Buldum Adam Gibi Bir Program

slmn_41

Üye
tesekkürler arkdslr

sercan_bjk

Üye
problemli bi paylaşım

memooo99

Üye
saol kardes

Kadir Baba

Üye
Sağol Kardeşşş Eline Sağlık Teşekkürler

bassboy

bassboy

Üye
TŞK.KARDEŞ ÇOK GÜZEL

mursel25

Üye
Bu tür konularda emeği geçen arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum yakında bu gibi sitelere toplama programların komplesini ekleyip koymayı düşünüyom tekrar herkeze teşekkürler

ozgurfb

Üye
teşekkürler ... emeğine sağlık

MasumKati

Üye
KANKA BEN BATUHAN TAHSİN ESKİ SİFREMI UNUTTUM YENII UYE OLDUM N73 ILE NE VARSA SENDEN BILGI ALMAK ISTERIM KOLAY GELE...:box:sn:

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
ben bu programda menüde farklı resim bekleme ekranında farklı resim klasörlerde farklı resim yapamıyorum yapabilenvarsa yardımcı olablir mi ?

vagabondlaver

Üye
aarkdaşım teşekkür ederim ama bu programı nasıl çalıstıracağız birlikte aç seçeneği çıkıo hangı program çalıstırır bunu ?

unifirar

Üye
çok teşekkürler