n73 te sorun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sempatiqq

Üye
    Konu Sahibi
n73 te sorun!
arkadaslar benim tel bu sıralar kafayo yedi ne oluyo anlamadım gun boyu normal calışıyo akşam bırakıyorum sabah kalktığımda ekran yok tel calışır vaziyette ama goruntu yok siyah bi ekran var karsımda.ama sonrasında kapatıp açınca duzeliyo ekranım geliyo neden kaynaklanıyo olabilir bi fikri olan varmı acep.:vur

mservank

mservank

Üye
uyku moduna girmiş olmasın

sempatiqq

Üye
    Konu Sahibi
yok kardes tuş kilidini falan açıyorum kapatıyorum ne bilem ekran gelmiyo daha once bole bişi yoktu versiyon atsam duzelirmi aceba yoksa ekranım bozulmuş olabilirmi

ePeP

Üye
ekranın bozulsa hiç düzelmez kanımca.. versiyon at mayk

Ozan

Ozan

Admin
yok kardes tuş kilidini falan açıyorum kapatıyorum ne bilem ekran gelmiyo daha once bole bişi yoktu versiyon atsam duzelirmi aceba yoksa ekranım bozulmuş olabilirmi
Güncel yeni yazılım varsa muhakkak güncelleyiniz

Eğer güncel baska yazılımı software updater de görünmüyorsa, yapacağın şey format atmak. :)

bergamali85

Üye
Arkdasım telefon uyku moduna girio ve cıkamıyor.Aynı sorun bendede vardı bi ara ve versiyon atınca düzeldi.Yinede uyku modundan cıkarken biraz zorlanıo ama kilitlenme olayı yok.Tavsiyem uyku modunda birakma telefonu

gaziantep

Üye
n73 birkac oyun ve bir iki tane program atım sıstem dosyayı tanımıyor diye yazı cıkyor yadımcı olursanız sevinirim slm

bergamali85

Üye
n73 birkac oyun ve bir iki tane program atım sıstem dosyayı tanımıyor diye yazı cıkyor yadımcı olursanız sevinirim slm
Arkdasım yüklemeye calıştığın programlar senin tlefon için deil.Sen 3rd programlar kullan:oke:

sempatiqq

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınızdan dolayı şk ederim arkadaslar uyku modunu kapatıp deniycemde yeni versiyon geri çekilmiş olmazsada yeni versiyon bekleriz

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kardesım bence senın telefonda bir sorun yok versıon varsa daha yuksek at ama bu bir sorun degıl normal bir sey telefonun uyku moduna gecme zamanını biras kısa tutmussun o yuzden bole yapıyor bence bunu uzat biras daha 10 sn filan olsun sorun kalmaz kib bays

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...