N73 SORUNU?! NaSıL bi SoRuN BU yawSs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
N73 SORUNU?! NaSıL bi SoRuN BU yawSs
Arkadaşlar geçen hafta tl a hard format atmak zorunda kaldım.. neyse attık işte tl i açtım tercihlerden mp3 w wav uzantılı müzik koymak istedim -izin yok- dedi..Bunu galeriden zil sesi yap olarak dedim soyle dedi -galeri:özellik desteklemiyor- ben eskiden değiştirirdm we n73 lerde mp3 zil sesi koyma var değil mi.. sorun bunla da çözülse.. Galeriden fotoğrafı düzenlemek istemiştim . Sırasıyla galeri - fotoğraflar ve videolar oradan bi resme açtım seçenekler düzenle ve muvee diye seçenek olmas i gerekirken yoktu aklıma zil sesi yle aynı sorun dedim.. ve size bu konuyu önce açacaktım.. ama bugün bir de ne olsun diğer hattımı taktm internet e girecektm bağlantı erişim yok dedi ne bu dedim - ben tl i aldığım da bu 3ayar turkcell internet - turkcell wap ve turkcell mms vardı . Ama bu ayarlar silinmişti.. neyse yeni ayarları aldım işte.. galeriye girmiştim gözüme düzenle muwee seçeneği çarptı burdan yola çıkarak zil sesi yapma da düzelmiş mi diye baktım ahaa o da düzelmiş .. ama ben diğer hattımı taktım gördüğüm şey o eski internet ayarları tekrar gelmiş bi sürü ayar olmuş .. Ben bu sorunu merak ediyorum arkadaşlar neyden olmuştur sizce... iii forumlar

--------------- Ekleme ---------------

yarrrdııım...?

pLs hELp-m?

galiba ilk benim başıma geliyor böyle bir sorun x(

mami24

mami24

Üye
dostum hepsini ookudum ama anlamadım biraz ayrıntıl ve öz anlat bir paragraf yazmıssın ama bi işe yaramıyor xd:nono:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
düzeldiyse o hattını kullan:ehe
şaka bir yana bilmiyorum ama tekrar format atmakta yarar var, yine aynı sonuç olursa muhakkak versiyon sorunudur...:oke:

hamza416

hamza416

Üye
sevgili arkadaşım mutlaka yazıılım guncellemesi yap
bu tur sorunlar bendede vardı

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
dostum hepsini ookudum ama anlamadım biraz ayrıntıl ve öz anlat bir paragraf yazmıssın ama bi işe yaramıyor xd:nono:

Mami kardEşŞ ben dE ne dediği mi biLmiyorum .!:bann:

düzeldiyse o hattını kullan:ehe
şaka bir yana bilmiyorum ama tekrar format atmakta yarar var, yine aynı sonuç olursa muhakkak versiyon sorunudur...:oke:

Olabilir kardeş versiyon şu V4.0735.3.0.2

sevgili arkadaşım mutlaka yazıılım guncellemesi yap
bu tur sorunlar bendede vardı

hamza kardeşim yazılım güncellemesi yapalım da nasıl yapaCaqz .. Demişsin bu sorunlar ben de de var peki düzeldi mi.. ?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
V4.0735.3.0.2 Çok ilginç gerçekten benim telefonumunda versiyonu bu oldukça memnunum makinadan Bu versiyon oldukça güzel.muhtemelen formatı sim kart takılıyken yapmıssındır.Hafıza kartını ve sim kartını çıkar,oyle bir formatla makinayı.Sonra karta da format at tekrar.Büyük olasılıkla düzelecektir.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
V4.0735.3.0.2 Çok ilginç gerçekten benim telefonumunda versiyonu bu oldukça memnunum makinadan Bu versiyon oldukça güzel.muhtemelen formatı sim kart takılıyken yapmıssındır.Hafıza kartını ve sim kartını çıkar,oyle bir formatla makinayı.Sonra karta da format at tekrar.Büyük olasılıkla düzelecektir.

kardeş ya tl i abime verdim içine etmiş evet dediğin gibi tl de hafıza kartı varken hard format atmış.. tekrar düzelmesi için tekrar bi format mi gerek..

Bi de bu N73 lerde en ii versiyon hangisi Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz.. çok tsk ederim arkadaşlar

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Olabilir kardeş versiyon şu V4.0735.3.0.2

Versiyon no önemli değil, sonuçta çıkarılan her versiyon sağlam ki çıkarılmıştır.. Yüklenirken oluşan sorunlardan bahsediyorum ben.. (bi bardağa suyu hep aynı hizada dolduramazsınız..seviye değişir):oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt