Mustafa Dümen
Üye
N73 SORUNU?! NaSıL bi SoRuN BU yawSs
Arkadaşlar geçen hafta tl a hard format atmak zorunda kaldım.. neyse attık işte tl i açtım tercihlerden mp3 w wav uzantılı müzik koymak istedim -izin yok- dedi..Bunu galeriden zil sesi yap olarak dedim soyle dedi -galeri:özellik desteklemiyor- ben eskiden değiştirirdm we n73 lerde mp3 zil sesi koyma var değil mi.. sorun bunla da çözülse.. Galeriden fotoğrafı düzenlemek istemiştim . Sırasıyla galeri - fotoğraflar ve videolar oradan bi resme açtım seçenekler düzenle ve muvee diye seçenek olmas i gerekirken yoktu aklıma zil sesi yle aynı sorun dedim.. ve size bu konuyu önce açacaktım.. ama bugün bir de ne olsun diğer hattımı taktm internet e girecektm bağlantı erişim yok dedi ne bu dedim - ben tl i aldığım da bu 3ayar turkcell internet - turkcell wap ve turkcell mms vardı . Ama bu ayarlar silinmişti.. neyse yeni ayarları aldım işte.. galeriye girmiştim gözüme düzenle muwee seçeneği çarptı burdan yola çıkarak zil sesi yapma da düzelmiş mi diye baktım ahaa o da düzelmiş .. ama ben diğer hattımı taktım gördüğüm şey o eski internet ayarları tekrar gelmiş bi sürü ayar olmuş .. Ben bu sorunu merak ediyorum arkadaşlar neyden olmuştur sizce... iii forumlar
--------------- Ekleme ---------------
yarrrdııım...?
pLs hELp-m?
galiba ilk benim başıma geliyor böyle bir sorun x(
yarrrdııım...?
pLs hELp-m?
galiba ilk benim başıma geliyor böyle bir sorun x(