N73 sorun lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lord_zodiac

Üye
    Konu Sahibi
N73 sorun lütfen yardım edin
arkadaşlar merhaba benim sorunum telefonum ılk basta cekmiş oldugum ve indirmiş oldugum mp3ve videoları gostermemeye basladı dosyalara ulasabılmem ıcın dosya yonetıcısınde hafızama gırmem gerek daha sonra telefonum sessızdeyken tıtresımı algılamıyor ama geneldeyken algılıyor ayarlamamıssındır demeyın ayarlı :) ve en son olarak telefonumla gorusme yaptıgımda karsı tarafa cok hısırtı gıtmeye baslamıs ben karsı tarafın sesını net alıyorum ama benım sesım onlara cok hısırtılı gıdıyor acaba telefonuma ne olmustur program mı atmam gerek ole ıse programı nasıl atacam format at demeyın bır ıse yaramıyor maalesef:(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yazılımın güncelmi

lord_zodiac

Üye
    Konu Sahibi
ben hc guncellemedim nasıl guncellenır onuda bılmıyorum sızce sorun ondanmıdır telefondakı hısırtıdamı ondandır

ersoyw

Üye
once bi fabrika ayarlarına don. sorun devam ederse format at bekleme modundayken *#7370# yada *#7788# bu ikisnden birini yap ama format atarsan telefon hafızasındaki butun veriler silinir bilgine

lord_zodiac

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayrlarına dondum olmadı dedıgınız fomatlar uygulandı maalesef gene olmadı en oemlısı bence aradıgımda sesımın karsı tarafa hısırtılı gıtmesı sızce bu neden olur

thejackalll

thejackalll

Üye
karsı tarafa giden yada sana gelen hışırtı donanım sorunu teknik servise gidicen... ayrıca soft format bi işe yaramıyor hard atıcan... yıldız 3 arama tuşu ve açma tuşuna aynı anda basıp tel in açılmasını bekliycen... bu arada tel i yanlış kullanıyorsun bence biraz google da n73 hızlanma n73 hileler vs yaz forumları takip et vs.. cok şey ögrenisin... nokia sitesinden de versiyon yükleme işlemini halledebilirsin... pc suite ile hemen hallolyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt