sadece ekolayzer ayarını değiştirmeyi söylüyorsun kalkmış buna ses yükseltme diyorsun zaten menüde hazır ayarlı ekolayzırlar var şarkın pop sa popu seçersin rack sa rackı seçersin sen hepsini sona getirirsen şarkı boğuk çıkmaya başlar
ARKADAŞLAR BENİM DEDİĞİMİBİ YAPIN EĞER SES YÜKSELMESSE YANIMA GELİN ÖNCE MÜZİK E GİRİN SEÇENEKLERDEN SES AYARLARINA GİRİN ORDA BALANCE YE KARIŞMAYIN STEREO WİDENİNG VE LOUDNESS İ ON YAPPIN İKİSİNİDE DEĞİŞİKLŞİĞİ FARK EDİNa
Yok kardeşim ne patlaması?N73 hoparlörleri gelişmiş değil.Ne kadar ses fazla açılırsa orantılı oalrak o denle bozuluyor.Nokia müzik playeri hatalı zaten.Ekolayzır ayarı yaptığın zaman kayıtlı kalmıyor yükle bakalım TTPOD tamam bitti
N73 ses yükseltme diye bişey yok arkadaşlar boşuna aramayın bendede var N73 prg felan yok ayarlarını yapınca gayet güzel sesi çıkıyor arkadaşta ayarları gayet güzel bir şekilde anlatmış
arkadaşlae öyle anlık bi şey olmaz korkmayın ben kulaklıkla dinlerken hep yapıyorum ama dışarı ses verdirip bir de bu ayarı yaptınızm ı hoparlör zamanla esnekliğini yitiriyor ve tizli ses çıkartıyor pek önermem ama gerçekten var böyle birşey