Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 Sertifilandırma
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sitemkar27
Üye
Konu Sahibi
N73 Sertifilandırma
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rogramı indir Yükle Ve Sonucu Görün ....
taciacar
Üye
bi işe yaramadı
sago___
Üye
çok teşekkür ederim kardeşim işime çok yaşadı herşeyi yükleyebiliyorum hiç sertifika hatası filan vermiyor 10 numara paylaşım tekrar teşekkür ederim...
ronaldinho62
Üye
Muhteşem. Hiç sanmıyordum ilkten ama denedikten sonra işe yaradı tavsiye ederim herkese.
Mücahit G
Üye
Güzel paylaşım
MH_ZAFER
Üye
Deneyelim Bakalım Teşekkürler...
Afşın
Üye
sağol
lionn38
Üye
Dostum müthişsin ya. Ne diyebilirimki. Şimdiye kadarki en basit hack yöntemi. Ellerin dert görmesin. Telefona format attım 2 dakkada hackledim. Helal olsun. Sağol varol.
Kaptantaner.
Üye
kardeşim allah razı olsun süper birşey.
Amaru Shady
Üye
Ayrıca link sadece N73 için değil bütün s60v3'ler için.
SHS
Üye
deniycem
sulo4848
Üye
herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Yükle programı aç. Evet de. Tel kapanıp açılacak. Sonrasında sonuç mükemmel
xinanux
Üye
nightshade
Üye
N73 Me de olmadı.program içinden ayar varmı?
ismailkaya.
Üye
kardes senden allah razı olsun tek tık ile teli hackledim..programlar yukleniyo artik..oh be..allah ne muradin varsa versin..konuyu gordugumde onemsemedim ama denedim oldu..supersin saol cok.. Bu arada telefonum E61
elazıg44
Üye
arkadaşlar bunun n 73 de kurulun aşama larını yazarsanız iyi olur programa giriyorum telefon kitleni yor
hasan154
Üye
teşekkürler en basit hack yöntemi seçilebilir iki gündür forumda arıyorum yeni buldum ellerine sağlık kardeş
marist
Üye
Emeğe Saygı ; TşkLer..
asuguen
Üye
sertifa hatası veriyo zaten bu acamadım bile model e 71
bilalalbas
Üye
kardşimsin adamsın lan hç byerde yapamıyodum şmdi yukleyemdğm program kalmadı ) tskkurler dostm sağolasın