n73 şarj olurken ısınıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

battalseyit

Üye
    Konu Sahibi
n73 şarj olurken ısınıyor
bn n73 music edition aldım 2.el.telefonda bi problem yok ama şarj olurken hem şarj aleti hem de telefon mükemmel ısınıor.dün şarj ettim ve mükemmel derecede hem telefon hem de şarj aleti ısındı.soğuduktan sonra ve şarj olduktan sonra evdeki başka prize taktım orada hiç ısınma olmadı.bi de normalde telefonda ısınma yok bi tek şarj ettiğim zaman ısınma oldu.acaba problem evdeki prizlerde midir?telefonda mıdır?yoksa şarj aletinde midir?(cep telefonumun hem kendisi hem de bataryası orjinal)

legend5858

legend5858

Üye
prizlerde bir sorun oalbilir ya da sarj aleti orjinal değildir hemen ısınır onlarr tele zarar verebilirsin

fodder

fodder

Üye
arkadaşım telefonların kullanma klavuzunda yazar bir ısınma olacaktır ve şöyle devam eder iyice havalandırılmıs bir yerde şarja takın plastik yumusşak zeinlerde şarj etmeyin telefon kendi ısını veremez ojınal kullanın demiş şimdi senin yapacağın piriz ark yapıyorsa ona takmıyacaksın yangın çıkarırsın yanı prizin gevşek olmayacak telefon çok ısınıyor aşırı derecede onu taın üzerine brak hem birikmiş enerjisini verir rahatlar hemde sürekli soğuk kalır taş soğukya....:)

battalseyit

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt