Telefon Tavsiyesi n73 me mi?,6500slide mi?,yoksa 5610 xpress music mi?

Sponsorlu Bağlantılar

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
n73 me mi?,6500slide mi?,yoksa 5610 xpress music mi?
arkadaslar telefon alcam hangisini alayım?
kullanıp karsılaştırma firsati olanlar yazarsa sewinirim:)
bide n73 ün üretimi durdu diyolar bilgisi olan warsa yazabilirmi?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar buarada benim için ses we kamera çok önemli

mservank

mservank

Üye
ses ve kamera ise n73 me

son_durock

Üye
sesin kalitesinde kastınsa 5610 yüksekligi dersen n73 biraz daha yüksek..fakat 5610 harika cok farklı bütün konulara da yazdm cünkü hasta oldm...gercekten cok farklı bi tel..kamera fazla farkı yok hatta flası daha güclü diyebilirim yalnz n73 20x zoom yapar 5610 8x...zaten dijital zoom da bunlar pek onemli diil...her ikisinde de mutlak bozuluyo goruntu..

mservank

mservank

Üye
dostum ben n73 me dedim ama sanırım 5610 daha iyi onun çift flaşı var sanırım ekran 16 milyon renk daha iyi sanırım

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
n73 me=262bin renk ,, 5610 ise=16 milyon renk aklimi kariştiran buu.

yusufucan

yusufucan

Üye
n73 me tavsiye Ederim ;))

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
karar senin ama symbıan diyosan n73

i.dem32

i.dem32

Üye
N73me ve 5610 xpress music ikisinide kullanıyorum...... müzik ve kamera istiyosan 5610 nu tavsiye ederim dostum

safakk

safakk

Üye
arkadaslar telefon alcam hangisini alayım?
kullanıp karsılaştırma firsati olanlar yazarsa sewinirim:)
bide n73 ün üretimi durdu diyolar bilgisi olan warsa yazabilirmi?

arkadaslar buarada benim için ses we kamera çok önemli

n73 ün üretimi dururmu yaaa daha n70 üretimden kalkmadı onu her kimden duyduysan inanma...
gelelim önerine ben olsam yine n73 alırdım neden dersen ses görüntüleme ve fotografda herşeyi ile diğerlerine bence fark atar ayrıca gri kapak soyuluyor diyenler hor kullananan insanalar ben 8 aydır kullaıyorum üzerinde bir küçük öizik yok ama dersen ben hor kullanırım ozaman diğer renklerine yönelmeni öneririm:oke:

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
N73me ve 5610 xpress music ikisinide kullanıyorum...... müzik ve kamera istiyosan 5610 nu tavsiye ederim dostum
5610 ve n73 ten cekilmiş bire foto koyabilirmisin?(aynı kare olursa daha faydalı olur):)

kemalom

Üye
ben 5610 kullanıyorum. ekran kalitesi aynı klasmandaki telefonlara nazaran daha iyi.ama symbian uygulamalarında n73 daha iyi diye biliyorum. onun haricinde ikisinin arasında pek bi fark yok.

grsc

Üye
bnde n73 me var. bn çok memnunum kardeş.ses ve kamera bana göre güzell :D

xkadir61

xkadir61

Üye
eğer ilerde başka telefon almayı düşünürsen. n73 alma çünkü vazgeçemezsin.
ben n95 veya n95 8gb almayı düşünüyorum ama birtürlü vazgeçemedim. süper telefon n73 kesinlikle.

CRASSHER

Üye
n73me al....

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürlerr:oke:

gabico

gabico

Üye
al sana karşılaştırılması ama kesinlikle nokia 5610 derim müziği daha iyi adı üstünde 5610 xpress music ama sen karşılatırmak istiyorsan al bu sitede karşılaştırılması var kamera dersen yine nokia 5610 xpress music 3.15 megapiksel n73 3.2 megapiksel :

benim 5610 da en sevdiğim ekstra özellik nokia mobil yazılımı istediğin telefona bakabiliyorsun ama nokia olma şartıyla ne güzel :oke:

ama nokia n73 me alma onun yerine n73 al çok n73 almak istiyorsan ama ben 5610 derim

metehan_55

metehan_55

Üye
    Konu Sahibi
niye siddetle 5610??kullandinmi ikisinide?

BRK_CN_10

Üye
n73 deneme tawsiye etmem 6500 slide derim sana