n73 mü yoksa N73 music edition

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
h_emre_s

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
n73 mü yoksa N73 music edition
beyler n73 veya N73 music edition almak istiyorum java yükleme merekalisiyim önceki tlf 6600 di baya oyun program yükledim sizce hangisini tavsiye edersiniz onu alcam bu n73 ve N73 music edition olan arkadaslar yorum yazarsa sevinirim mesala n gage oyunlari veya yeni oyunlar hakinda bilgi verilerse ve tlf kötü özeliklerini yazarlarsa sevinirim cvb yazan arkadaslara simdikten tsk

Cynical

Cynical

Üye
N73 ile N73ME arasında ne donanım olarak ne de yazılım olarak hemen hemen hiçbir fark yok.

K.G

K.G

Üye
beyler n73 veya N73 music edition almak istiyorum java yükleme merekalisiyim önceki tlf 6600 di baya oyun program yükledim sizce hangisini tavsiye edersiniz onu alcam bu n73 ve N73 music edition olan arkadaslar yorum yazarsa sevinirim mesala n gage oyunlari veya yeni oyunlar hakinda bilgi verilerse ve tlf kötü özeliklerini yazarlarsa sevinirim cvb yazan arkadaslara simdikten tsk

n73 al yazılımla N73 Me yaparsın ben oyle yaptım son surumunude yuklersen hızlınırda telın ıyı olur.n gage falanda yukleyebılırsın telı hacklemen lazım oda kolay bı rıkı programlar oluyor.kolay gelsın.

h_emre_s

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
cvb yazan arkadaslara tsk
n73 me müzik kisa tusu var artisi bu
kötü yönüne gelince hafizasi 40 mb ve 350 saat bekleme

n73 42 mb hafiza ve 360 saat bekleme dediginiz gibi düzü en iyisi fiyat farki fazla yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
n73 al yazılımla N73 Me yaparsın ben oyle yaptım son surumunude yuklersen hızlınırda telın ıyı olur.n gage falanda yukleyebılırsın telı hacklemen lazım oda kolay bı rıkı programlar oluyor.kolay gelsın.
katılıyorum..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
cvb yazan arkadaslara tsk
n73 me müzik kisa tusu var artisi bu
kötü yönüne gelince hafizasi 40 mb ve 350 saat bekleme

n73 42 mb hafiza ve 360 saat bekleme dediginiz gibi düzü en iyisi fiyat farki fazla yok

dostum bunu nerden çıkardın benimki müzik serisi ve hafızası 44.4 mb buda fotoğrafı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt