Kelleler
Üye
N73 ME ile ilgili bir soru??
Ben N73 ME kullanıyorum fakat telefon cebimdeyken belli belirsiz zamanlarda (sıklığı belli ol muyor)kapanıyor(Bazen 1 hafta bişi olmuyor bazen de açıp cebime koyduktan 10 dakika sonra kapalı bulabiliyorum).Sebebi ne olabilir acaba?Kullanan arkadaşlar sizde böyle birşey oluyor mu?
Sallantının etkisinden mi oluyor acaba? Şimdiden teşekkürler!!
Birde arkadaşlar müzik çalarda son eklenenler bölümünden parça dinleyip çıktığım zaman tekrar müzik çaları açtığımda son eklenenlerde hiç bir şarkı gözükmüyor.Bu sadeve son eklenenlerde şarkı dinleyip çıktığımda oluyor diğerlerinde aynı durum söz konusu değil(En çok çalınanlar,son çalınanlar yada tüm şarkılar)Bunun nedeni nedir acaba??? Firmware versiyonu 4.0736.3.2.1 Tekrar teşekkürler
Sallantının etkisinden mi oluyor acaba? Şimdiden teşekkürler!!
Birde arkadaşlar müzik çalarda son eklenenler bölümünden parça dinleyip çıktığım zaman tekrar müzik çaları açtığımda son eklenenlerde hiç bir şarkı gözükmüyor.Bu sadeve son eklenenlerde şarkı dinleyip çıktığımda oluyor diğerlerinde aynı durum söz konusu değil(En çok çalınanlar,son çalınanlar yada tüm şarkılar)Bunun nedeni nedir acaba??? Firmware versiyonu 4.0736.3.2.1 Tekrar teşekkürler

n: