Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n73 me de mobil tv
Sponsorlu Bağlantılar
erhan0052
Üye
Konu Sahibi
n73 me de mobil tv
mobil tv nasıl kullanılır blutoth açilsinmı dıyo ne alak a????
issosea
Üye
bildigim kadarıyla en yakın tv den frekans alıyooo
burhanbal
Üye
n73 te mobile tv bildiğim kadarıyla sadece vodafone gprs ile izleniyor ve ücretsiz.
ByOrkO
Üye
Hayır mobile tv programının çalışması için nokia nın ürettiği bir parça var araç kiti gibi veya bi aparat işte ona bluetooth la bağlanıo.bağlanınca o cihaz anten oluyor..böylece tv izleyebiliyorsunuz....
kaan0
Üye
öyle bi kite gerek yok turkcellin bi programı var ama kotor yer sanırım...
"Mobil Tv" yazıp 7777 ye ücretsiz yollayabilirsiniz
serseri1515
Üye
hayır arkadaşlar ne alaka bu mobil tv nin bi bluetoth cihazı var daha türkiyeye gelmemiş linki tıklayın görürsünüz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu cihaz lazım
Doğan
Üye
hmmm bilmiyodum öğrendim
lordhdk
Üye
çok lüzumsuz bişey ya. bende isterim telimde tv izlemeyi ama o aleti alacamda, bağlayacam tvye, bide ona yakın durcam izlemek için. onu yapana kadar oturur normal tv izlerim
çok lüzumsuz bişey ya. bende isterim telimde tv izlemeyi ama o aleti alacamda, bağlayacam tvye, bide ona yakın durcam izlemek için. onu yapana kadar oturur normal tv izlerim
ben denedim n73 ümde mobil tv war sorunsuz üücccccrrreetttsssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz
OGUZHAN432
Üye
Bak dostum o ney biliyomusun bi alet var aynı ıphone a benziyo o bluetooth sayesinde tv dağıtıyo tabi türkiye de öyle bişey yokmuş.Hatta bu forumda gördüm galiba
ahmedine47
Üye
arkadaşlar ben n73 ümü 2009 kışın aldım içinde sonradan eklenen mobil tv vardı bazı konularda n73 me olunca mobil tv ekleniyor deniliyor lütfen yardın edin n73 me yapmaya çalışıom ama scan for product dio yandada errror yazıyı lütfen yardım edin e mailim [email protected]
sqr.eyp
Üye
ark.lar turkcel hattımla 3 g yaptm ve mobil tv yükledim kanal alamıyorum pakett sevisinden ne kadar uraştıysam yapamadım n73 üçüm war 2007 çıkma başka yol bilen warsa lütfen yaplaşssın şimdiden tşk ederm