n73 lütfen içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darklort

Üye
    Konu Sahibi
n73 lütfen içeri
arkdaşlar benim tel n73 ve bluetoth la aldığım dosylar vb. şeyler gelen kutusuna geliyor bunu başka bi yere atamıyorum nasıl halledebrilrim bu sorunu yada ne yapabirlim

• Beğen
Tepkiler: ahmetbrown

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgisayardan usb kablosuyla ve bir kart okuyucuyla filan direk telefona at ancak bu şekilde atabilirsin başka telefondan bluetooth ile dosyalar mesajlara gelir yapabilçek bişey yok malesef

darklort

Üye
    Konu Sahibi
aldğım dosyaları yada müzikleri usb kablosuyla pc ye taktığımda göremediyorumki

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Pc den telefona atabilirsin

darklort

Üye
    Konu Sahibi
kardşm ben telfondaki müziği pc ye atmak istiyorum ..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tak usb kablosunu gir telfnun içine atacağın müzigi bul kopyala de yapıştır pc ye ne var bunda

darklort

Üye
    Konu Sahibi
ya sen anlatamıyorsun ya ben anlamıyroum tel in içine girip pc ye nasıl kopylayabilrizki benim dediğim müzik gelen kutusunda yani blutoth la alınmış bir müzik

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dostum gelen kutusundaysa ulaşamazsın ona neden telefona kaydetmiyosun da gelen kutusunun içinde duruyor

--------------- Ekleme ---------------

Pc suite ile belki atabilirsin bir dene istersen

CK1991

CK1991

Üye
Xplore programını kur programa gir 4 tusuna bas sonra seceneklerde kopyala kes gibi fonksiyonlarla dosyani gelen kutusundan kurtarabilirsin

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum ben anladım şimdi ne yap biliyomusun

X-plore v1.30 ya da üstü yükle 4 tuşuna bastınmı gelen kutusu karşına gelir orda müziği alırsın kopyalayıp hafıza kartına atarsın hafıza kartına geçtimi müzik gerisi senin bileceğin iş hepsi bu kadar

Elle yapacaksan da mail klasörününü içine gidiyor onlar gelen mesaj hafızasını hafıza kartı yap sonra hafıza kartına attır müziği tak kart okuyucuya ara fonksiyonuyla pc de bulursun

Olmadı sana müziği atan kişi blue ftp programıyla telefounun içine girip atsın

O da olmadı active file programında da xplore de olan özellik var,

b, yöntem daha var müziği aç dinlerken kaydet de o onu direkt hafıza kartının içindeki music/digital in içine atar

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Sen bluetooth ile gelen müziği aç.Sonra seçeneklerden kaydet e bas.ondan sonra sana yer sorucak hafıza kartını seçersin.artık müzik hafıza kartındaki sounds klasörünün içinde.

darklort

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkdaşlar yorumlar için dün uğraşırken buldum yaptım :)

liseliasi

liseliasi

Üye
ya xplorer kullan yada bilgisayarına nokia pc suite proğramı kur oradan mesajlara gel ama telefon için xplorer (dosya yönetim) proğrramı cok iii onu kullan forum içerisinde bulabilirsn

neden_3

Üye
arkadaşım fazla bir açıklama yapmamışlar sana anlatayım bak ilk önce gir dosyaya ordan aç sonrada kaydet çıkcak nereye kaydedilsin var ordan da seç sonra artık ne kullırsan kullan at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt