N73 kullanıcıları yardımınıza ihtiyacım var!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gecersiz02

Üye
    Konu Sahibi
N73 kullanıcıları yardımınıza ihtiyacım var!!
önceden öndeki kamerada gece görüşü çekim modları falan çıkıyordu yukardan aşağı tablo şeklinde şimdi ise hepsi kayboldu bunun nedeni ne olabilr

ve ayrıca arka kapağı indirince artık kameram açılmıyor biyerinde bi problem var kapağı değiştirdim gene aynı problem arada bi açılıyor bazen açılmıyor bu telefonun kapağı indirdikten sonra açılmadıgı taktirde başka biyerden menüden falan açma şansımız yokmu
kapağı indiriyorum menüden kameraya basıyorum ön kamera açılıyor 2. kamerayı kullan gibi bi kısımda yok yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederm:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

thejackalll

thejackalll

Üye
bence bi fabrika ayarlarına geri dön yap bakalım.... düzelmezse format at...
fabrika ayarları için ana menü araclar ayarlar telefon genel orj. tel ayapları...

murax

murax

Üye
formatla geçer

gecersiz02

Üye
    Konu Sahibi
ne formatlaması arkada sorun var diyorum :S

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dostum oraya bi kağıt parçası sıkıştır sorun dùzelir

Consul9

Consul9

Üye
evet bataryayla imei numarasının olduğu yere bataryayı yukarı kaldıracak bir kağıt:oke:

lord74

lord74

Üye
N73 de kapagı açınca arkasındaki metal iletken oluyor ve ana kasadakı arkasında 2 tane cubuk gibi bişi var altın rengı, o metal ıletken olnca bırbırılene deymış oluyorlar. muhtemelen açınca o metal ıletken olmuyor.

murax

murax

Üye
arkadaşlar adam kapağı değiştirdim diyo zaten donanımsal bi soru değilki bazen n73te böyle sorunlar oluyogeneli formatla düzeliyo adam bide oradan ne formatı diyo.kısa ve kolay çözüm .

lord74

lord74

Üye
ozxaman arkasındakı 2 tane çubuk ıcıne gırmıstır onda sorun vardır

ilivic

ilivic

Üye
kapak değiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt