n73 kilit kodu

Sponsorlu Bağlantılar

oook

Üye
tele advanced ile baslayan bi program atmıstı arkadaşım tam adını ogrennce yazarım onunla diirektel kilit kodunu gosteriodu

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
kaan0 ın dediğine katılıyorum hard formatla kilit konu değişmez ben bizzat kaendi telimde denedim

nzh145

Üye
sağollllllllllllllllllllllll

hsncl2

hsncl2

Üye
[ı][sıze=4]1234[/sıze][/ı]

[sıze=4]h4s4nc1l1[/sıze]

kmbaaa

kmbaaa

Üye
5 tane 0 olması lazım kardes kilit kodu

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Dostum 15dk kadar vakitin ve bir adet ussb kablon varsa iş kolay ben şahsen kırdım reis-i eaglesin konusu var oradan kırdım çok kolay ama siteyle felan olmuyor maalesef

wuper7

wuper7

Üye
arkadaşlar bendede yanı sorun vardı garantiyr gönderdim onlar hallettiler yoksa imkanı yok olmuyorrr

varyou

varyou

Üye
arkadaslar nemesis n73 ün kilit kodunu göstermiyor hard formattan söz etmiyorum bile benim telde zaten en son sürüm yüklü ondan güncelliyemiyom da galiba tek care telefoncu olcak napalım 10 tl bayılcaz artık nokıa keske bilgisayarlardaki gibi ipucu gibi bişey yapsa zaten bas harfi görünce hatırlarız dimi

resso_21

resso_21

Üye
kardeş telefona hard format at sonra 12345 i dene olmazsa kvk yada telesevice ye git bunların genel şifreleri var ordakiler telefonu açmadan 2 dakikada hallederler

--------------- Ekleme ---------------

kardeş telefona hard format at sonra 12345 i dene olmazsa kvk yada telesevice ye git bunların genel kodlari var ordakiler telefonu açmadan 2 dakikada hallederler

yada 1234 ü dene :)

amamamam

Üye
nemesis diye program var forumlarda ara usb ile ve bu pro ile n 73 ün kodunu kırabilirsin benim telimde n73 ben yaptım oldu

pruva

Üye
telefona güncelleme yap kilit kodu 12345 olur

new2q

new2q

Üye
tsk

zaza

zaza

Üye
arkadaşlar bende geçen pazar n73 almıştım kilit koduyla iki gün uğraştım program denedim falan filan olmadı aldığım yerin tel numarasını almıştım aradım getir hallederiz dediler gitttim batarya kısmına üstünde n73 yazan kalın bişi taktı bağladı işlem üç dakikada tamam ......

meRyyy

meRyyy

Üye
hard format , imei numaranı girip kod veren siteler cart curt bunların hiç biriyle uğrasma arkadasım bi işe yaramıo çnkü sdece n73 içn değil başka bi model içinde öle.en iiyisi bi telefoncuya gitmen 5-10 tl bayılcan ama kafan rahat olur ,snir sistemin düzgün çalır.kesin olan yöntem yok hç uğraşma derim

Takipçi Satın Al

Üst Alt