n73 kilit kodu

Sponsorlu Bağlantılar

sercan_bjk

Üye
    Konu Sahibi
n73 kilit kodu
arkadaşlar yok mu bu n73ün kilit kodunu kıran bi site lütfen yardımm:megafon:

• Beğen
Tepkiler: kor_seytan_31 ve nzh145

partan03

Üye
ben ismail kilit kodu 1234 mesenemi veriyorum daha çok yardımcı olurum [email protected] bendede n73 var ondan dolayı biliyorum

sercan_bjk

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi yaptım ama kıramadım msnini ekledim yardımın için çok saol

nuho77

Üye
arkadaşım bnde ekledim seni bi yardım et bnmde n73 üm var kilit kodumu unuttum bulamıyorum

--------------- Ekleme ---------------

sercan kardeş bi anlatırmısın nasıl çözülüyo n73 de kilit kodu ltfen:(

sepecialk

Üye
kilit kodunu unuttum ve bu durumdan çokk sıkıntı çekiyorum.bu koydğumuz ve( unuttuğumuz :( ) kodu bulmak mümkün değilmi ?????

manyak37

Üye
ya bende kılıtledım nasıl becerdıysem nasıl yapıcaz bırısı yardım etsın :S:S

efsane_066

Üye
kardeş bende ekledim .bende N73 aldım.ama kilit kodunu bilmiyom .bi yardım edersen sevinirim

İmparatore

İmparatore

Üye
birde unlock me dene ben n70'de onu kulaniyorum belki isine yarar

emreyılmaz

Üye
ya arkadaşlar bnm n73üm var telefon kapalı kilit kodu soruyor ne yapabilirim

hakan058

hakan058

Üye
arkadaşlar kesin çözümü söylüyorum hazır olun. önce telefondaki bütün bilgileri hafıza kartına atın. daha sonra nokia nın sitesinden en güncel yazılımı indirin. daha sonra usb kablosunu hazır edin. telefona en son güncel yazılımı yükleyin. yazılım güncellemesi yaklaşık 15 dakika sürüyo. güncelleme bittikten sonra telefonunuzun kilit kodu yani güvenlik kodu 12345 yada 1234 oluyo.
Yada telefona hard format atın. hadi bakalım Allah a emanet olun.

myhero14

myhero14

Üye
n73 lazım bize ya lütfwn yardım

Bystone

Bystone

Üye
Ya kafayı yiyecem bende yapamadım bilader olmuyor N73e ya bu ne biçim iştir yeter ya güncellendi benim cihaz olmuyor:S:S:S:S

canerR91

Üye
kod: 12345

sanane80

Üye
yha kardes guncelleme sırasında elktrik giderse tel hard disc yanıo diolar doğru mu?

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
kardeş kilit yerine 12345 yaz bu iş tamam:oke:

intoman

intoman

Üye
tün s60 s603dr ve s604dr telefonlar icin kilit kodu cözümü hard formattır bilmeyen arkadaşlar için telefon kapalıyken *-3-arama yanıtlamatuşu(yeşil olan)ve telefon açmatuşuna aynı anda basılı tutun geçmiş olsun kilit kodu 12345 dir artık ama ilk seferinde olmuyor bazen birde zayıyla yazayım (yıldız üç arama yanıtlama tuşu ve tel açma tuşu)...

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
format atmayla kilit kodu değişmez. eğer derğişiyor olsa hırsızlarda kilidi açardı:oke:

intoman

intoman

Üye
arkadaşım hard formattan bahsediyorum her attığımda kilit kodu 12345 oluyor değiştirsemde dene ve gör...

kaan0

kaan0

Üye
sallama dostum yaw 2 kere hard format 1 kere yeni sürüm güncelleme yaptım kilit kodu aynı kaldı tek çare nemesis service suit bende 100% işe yaradı...

Takipçi Satın Al

Üst Alt