N73 kasa değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ME kasası düze tam oturur mu siyah kasa ve tuşlarını yeniletecegım servisine

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Eee hani benim soruma cevap:D
Telefonu ikinci el aldım kullanıma baglı olarak kasa baya bir yıpranmış.Bende ME kasasını taktırıp tuşlarını yeniden yaptıracagım olurmu ne kadar çıkar cebımden?

enesfatih3

Üye
Kwk olmasına çok dikkat et kutuları değiştirip kwk die yutturuyolar millete

emrah3338

Üye
yaparlar yaparlar kardeşim sende hiç bişey bilmiyormuşşun valla haa neyse hadi biraz dünyalı olmaya calış klxc

enestalha58

enestalha58

Üye
iyi de ne alaka ucuz bi yer bildiğiniz var mı orginal kasa ve ön kapapk lütfen cevap arıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kirecliharun

Üye
Orijinal kasaları bende sordum adam 80 dolarcııkk dedi

Punisherboyy

Üye
kardeş sakın normal telefonculara degıstırme.Ben değiştirdim 30 tl ye orjınal dedim ama adam bna yan sanayi verdi değiştirdiğime pişmanımmmm...

agreso

Üye
:vurdeğerli maxicep camiası acil yardımlarınıza ihtiyaz var n73 yan ses tuşları ses kapatma çalışıyor. açma bozuk müzik çalarımdan ancak sesi kısarım açamıyorum açmam için kulaklığını her zaman yanımda gezdirmem gerekiyor buda sıkıcı birşey. şimdi sayı tuşlarını veya başka bir tuşu ses tuşu olarak kullancağım bir program veya mp3 çalar biliyormusunuz. :( ayrıca ben kasamı değiştirdim yinede aynı yardımcı olursanız sevinirim.

35polat35

35polat35

Üye
beyler bnmde n73 kasa sorunum var kasa değistirmek istiyorum orjinal nekadardır acaba bilen varmı bide joystick bozuk bana nekadara patlar acaba bilen varmı ???

max110

max110

Üye
bişey sorucam aldığım ilk gün nasıldı hiç telefon almadım hep takas yaptım çoğunuda kazıkladım :DD

slayeromer

Üye
Teşekürlerrrr bu arada telimin ses açma tuşu bozuldu açma kısma çalışıyor mp3de açma çalışmıyor garantiye götürcem yaprlar dmi teşekürler tüm arkdşlra yorumlr için:bann::bann::bann::bann::oke::oke::oke:

senin yine iyi sadece ses açma tuşu gitmiş....:evet:

Geçen sene telefonu merdivenlerden düşürdüm(3, kattan)

Ekran paramparça şarj soketinin orda derin çatlak var , ön kapak kırıldı , ses açma tuşunun üstteki basmıyor, 2 tuşu tam basmıyor , alt hoparlör patladı , ahizesinin sesi tuhaf bişiler oldu ses geliyor mu gelmiyor mu belli değildi.

Dün verdim telefonu bugun elime geçti kapaklar herşey değişmiş çok mükemmel olmuş.Kasa değişmemiş o zaten çok pahalı tutar. Ses açma tuşu yapılmamış hepsi 45tl tuttu valla bedava diorum( N 73 ). Benden tavsiye sakın ola ki düşürmeyin sağlam düştüğünde dağılıyor sonra düzen tutmuyor. Elimden çıkarcam ben de artık.Joystick sorunu her N 73 te karşılaşılıyor ekmeğini yedik yeterince saygılar...

hunter41

hunter41

Üye
orjinal N73 music ediiton kasası 60 tl arkadasım fiyata montajda dahill

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
arkadadasım orjınal kapak nasıl ellı tl olsun zaten kasa o cıvarlarda =D orjınal olmayann kapak dersen 6 tl ) ama telın ggaantısı bıttıkten sonra almanı tavsıye ederım kapakta pıl kapagı tus takımı bıde on yuz bulunur kasa ıse telefonunu cıpıne kadar sokup yenısını takmaktır ayrıca soru sormussun tabıkı yaparlar nıe yapmasınlar garantısı varsa ses tusunu eger bır sorun gorurlerse senın hatanla alakalı o zaman 10 kağıda halled =DD)

--------------- Ekleme ---------------

Benımde bır ara n73 um vardı kosarken cebımden dustu bıde ben tekkme attım farkında olmadan 2 kata kadar yukseldı sonra kaldırımım sıvrı yerıne oturdu cıss dedı gıttı artık telefona benzemıyordu ama telı suclamıyom hıcbır tel ona dayanamaz dı zaten n73 hoş telefonnn =D)

0535208

Üye
arkadaşlar ben n73 kasasını değiştirmek istiyorum bu telefona zarar verir mi? bir de ne kadardır fiatı lütfen....

serotonin

serotonin

Üye
[h=1]Orjinal Nokia N73 tuşbordu JoystickYönlendirme tuşu

Orjinal Nokia N73 lcd ekran

[/h]Orjinal Nokia N73 kasa kapak tuş takımı

Orjinal Nokia N73 siyah kasa kapak tuş takımı

[h=1]
[/h][h=1][/h]Nokia N73 Orjinal Tuş Takımı

Orjinal N73 Orta Kasa Kahverengi

Orijinal Nokia BP-6M Batarya

sahan68

sahan68

Üye
yaf ben telefoncuda çalısıyom orjinal kasa 30 tl orjinal joyistik 18 tl daha bugun aldım

Üst Alt