Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 kapak değişimi
Sponsorlu Bağlantılar
mcansl
Üye
kasayı değiştirisen garanti dışına çıkıyor vede çok saol anlatımın için denedim yaptım hiç bir zarar vermeden ama çok yavas ve nazik olun arkadaşlar
kamasudra_57
Üye
ben n 73 mağduruyum........bana yardım eli uzatacak biri varmı aranızda telefonum bataryayı takınca kendiliğinden açılıyor ve bu olay arbamda şarj etmek istediğimde başıma geldi
mami24
Üye
valla ben önü hallederimde önemli olan kas abenim için kasayı deiştirmek istiyom ben
Cs***MaN
Üye
okadar deniyom deniyom bi çıkartamadım
ghost_boy_emre
Üye
yuhh sana kapak kırıldı
djlkmn
Üye
walla öle bi degiştirdimki 10 numara oldu yandan baktın mı sport bi arabaymış gibi
harun4554
Üye
youtube da var.komple söküyolar.basit.ama kapagin dislri var.onlarin kirilma riski cok yüksek
harun4554
Üye
aslinda cok basit.su videoyuyu bir izle istersen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ceanwear1
Üye
Elektronikle uğraşıyorum ve söküp toplayamacağım telefon yok idda ediyorum.Düz ve eğik ağızlı cımbız ve saatci setiyle el becerinizde varsa bir kaç pratikle çok kolay bir şekilde söküp topalrsınız.
S'nek Valesi
Üye
saatçi tornavidasıyla bide cımbız arkadaşın dediği gibi yapılır ama dikkatli olacaksın
bageran
Üye
ya ben her gun çıkarıp takıyorum aynı 6600 gi çok basıt biraz cesaret yetiyor
sqr.eyp
Üye
bn buna çoq cesaret 4 dane kapaq kırdım artıq alışdım kırmıyorum
paşabahçe
Üye
bilgilendirmen için teşekkurler kardeş
oguzkagan11
Üye
bilgi için saol ama ben denemem
fcn07
Üye
arakadaslar ben denediim sim kartı ilk aldıgınızda veriler içinde pin kodu fLn yazan kartla denedim tek çizik olmadan deiştirdim paylasım için saoL
Kingmortall
Üye
fotograflarıda koysaydın ii olurdu
yusuf_26_03
Üye
ben değiştirdim kapağada bişeyolmadı bıçakla alttan yukarı doğru tırnaklarını açtım ve değştirdim bnce amatör olan ark.daşlar denemesin kapak kırılırsa tırnağı çıkarmak imkansız telefoncu 25tl ye değiştiriyor bence hiç değişltirmeyin daha iyi
futbol123
Üye
tşk..
Cs***MaN
Üye
Bu çok basit bir yontem kapağa bişey olcakmı diye korkamyın n73 varken gunde 10 kere yprdım bu işlemi paylaşım içinde tşk ler
ssuperstar
Üye
Oluyor Altını Çıkarıp Taktım Ve 10 Yaşındayım
--------------- Ekleme ---------------
Telefonumu değiştirdim e 250 değil n73 nerden değiştirebilirim o bilgiyi ?