N73 kapak değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

bahattintunc

Üye
    Konu Sahibi
N73 kapak değişimi
arkadaşlar N73 kapak değişiminin nasıl olduğunu buldum sonunda. kendikimde denedim ve sonuç başarılı.

önce altını hafifçe kaldırın ve altına plastik ince bişey koyunuz örneğin bankamatik kart olabilir. sağa sola hafifçe kaydırın ve yanlardaki birinci dili açın kartı kenardan az koyarak hafifçe üste doğru götürün diler bırakacaktır kendini. üste dikkat edin ama. enson üs kısmı çıkaracaksınız. kapağı yukarı doğru çıkarın ve kapağı alın üstünden. yenisini takabilirsiniz artık..

eee artık bi teşekkür edersiniz.... hayırlı olsun:op:

• Beğen
Tepkiler: mustafa197, kosezade, sinan 2 ve 5 diğerleri

uniqe

uniqe

Üye
saol ama resimle gosterırsen daha mutlu olurum

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Teşekkürler Ben yine cesaret edemem :)

schumici

schumici

Üye
sağolasın birader çok eskimedikçe kalkışmam ama

king512

king512

Üye
kapağiın kırılma olasılığıda var ama

outlaw57

outlaw57

Üye
bende eskımeden degıstırmeyecemm....

bahattintunc

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kesinlikle bunlar vidalı felan değildir haberiniz olsun bazı telefoncu arkadaşlar vidalı deyip parayı vurmaya çalışıyolar tabi. ama değil. bankamatik kartınızı kenardan lardan geçirerekte çıkarabilirsiniz. çizilme kırılma olmuyor eee tabi nazik ddavranmak şartıyla.

last_shout

last_shout

Üye
şu anda gerek yok bide çıkarırken orjinal kapaktanda olmayak :D

technoman34

technoman34

Üye
Kendi başınıza N73 modellerde kapak değişimi yapmayınız arkadaşlar . Olabilecek hasarlardan ve arızalardan kulanıcı meshuldur. Bilginiz olsun

Club Nokia Servis Merkezi.
Bakırköy

xkadir61

xkadir61

Üye
alın bak burada videosu var degil kapağı sökmek telefonu moleküllerine ayırıyorlar.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
resimle gosterırsen ii olurdu

sukruon

sukruon

Üye
evet resimle daha anlaşılır olurdu

sercangs

sercangs

Üye
Keske resımlı anlatsaydın ama emege saglık tessekkur

wurz86

Üye
evet denedim oldu ama sadece yüzeydeki kapak çıkıyo diğer yeler yada tamamen çıkmıyomu

angelicboy

Üye
ben yeni değiştridim hiçbişiy de olmuyo :) yalnız tuş piyasada renkli n73 kapağı bulmak zor kasa değişimi yapmayın garanti dışına çıkıyor telefon

philosop

Üye
Arkadaşlar N 73 telefonlar kapakları en zor çıkanlardan biridir. kpağı çıkarırken çizilme aşınma olma olasılığı yüksektir. Cihazlarınızın kapaklarına müdahalede bulunmayın çünkü bir gün cihazınızı yetkili servise götürme gereği duyarsanız ve özellikle sorun kapak kaynaklıysa cihazınız yetkisiz müdahale alır ve garanti dışı işlem görür. Buda size pahalıya mal olabilir. Saygılar.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
TEşşekkürler.

ash54

ash54

Üye
ben yeni aldım hayatta denemem öyle bişi:nono:

byilmazZ

byilmazZ

Üye
bende denemem... :nono:çok gerekirse servise veririm... :pro: bence yapmayın arkadaşlar garanti dışına çıkıyormuş...:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt