n73 kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

intoman

intoman

Üye
    Konu Sahibi
n73 kamera sorunu
arkadaşlar n73 ün kamerasını acıp tam foto çekerken birden kamera kapanıyo sonra kendiliginden tekrar acılıyo kapağı temizledim format attım versiyonu güncelledim düzelmedi yardım

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
arkadaşım telefonun arka kapağını değiştir.. Bende de oldu.. 20 ytl ye aldım dandik bi kapak.. oldu..
:-) ciddi diyorum..

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
format attığın zaman düzelmediyse büyük ihtimalle kapakta bi sorun vardır telefon garantili olsun veya olmasın servise götürmen gerekiyor

canshfal

canshfal

Üye
aynı sorun bende de var fotoğraf çekilmiyor kesinlikle

yellowonur26

Üye
bendede aynı sorun simsiyah ekran çıkıyo

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Ufacık bir kağıt şıkıştır işlem tamamdır:)

muratvural95

Üye
arka kapağın telefona temas eden yerini (altın renkli biyer) güzelce kolonyağıyla temizle

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
aynısı bendede oluyordu garantiye yolladım ve versiyon fln atmıslar oldu virüs kapmıstı ama

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Aynı sorun bendede var kapaktan kaynaklanıyor değiştirmen gerek.

baki13

Üye
selam arkadaşlar bendede n73 var kamera açıyom ama kamera mudülü hazır diğil diyo yardım edermisiniz lütfen

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Format atmadan öyle oluyor deseydin Ram dan kaynaklanıyor diyecektim .. Ama senin sorun kapakta birader

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Bendede bazen oluyor her zaman değil kapaktan ama!

ddoqaNN

Üye
arkadaşlar arkapağın altında 2 tane kısa çubuklar var onları ıslak mendille silin pecete ile kurulayın sonr a aynısını arka pakataki küçük karta yapın silin tamam dır ben denedim oldu

elnino757

elnino757

Üye
abi öle bişie bn rastlamadım ama bi ara kameram hiç açılmıodu kendi haline bıraktım format falan işe yaramıodu bi süre sonra kendiliinden ddüzeldi anlamadım yani nasıl olduunu :D o ekranın gidip gelmesi de kapaın gevşemesinden başka bişi diil 20 lira dandik kapak alıcaksın o kdr :D

MAXİMUM101

Üye
ya bütün sorun eğer telefona uygulama yüklediysen (kamera ile ilgili örn:photo shop vb.) bunlar ile kamerayı kullanınca
normal kameraya girildiğinde iki program (uygulama ve normal n73 kamerası) çakışıyor böylelikle kamera kapanıp açılıyor

erhan0052

erhan0052

Üye
hafıza ile alakası varmıdırr

doping18

doping18

Üye
arkadaşlar herkese slm benim n70 var bbazen arka kamerada sorun çıkıyor(beklenmedik bir hata oluştu telefonu yenine başlatın) diyo size zahmet bi yardım edin bana

canruh

canruh

Üye
kamera modulu hazır degil diyorsa ya programsaldir yada kameradan yapar kardesss teknik servise götürrr

vic353

vic353

Üye
ram azalmıştır teli aç kapat

--------------- Ekleme ---------------

kapat aç:)

hub

Üye
Merhaba bendede böyle bir sorun var fakat hard format atmadan önce böyle bir sorunum yoktu 3 gün önce 2 kere üst üste hard format attım. Bu şekilde oldu. Kapaktan olduğunu sanmıyorum. Kapak aynı kapak. Hiçbir hasar görmedi. Hard format attığımda oldu. Yardım edermisiniz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt