n73 kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

nurcan0035

nurcan0035

Üye
arkadaslar bndede n73 var kamera kafagını acıorum goruntu gelıo tekrar kpanıo kamera acma tusuna basıorum acmıo bı sure sonra acıo yardım edın yaa:(

--------------- Ekleme ---------------

ya bnm kı de acılıo tekrar kapanıo sonra bıdaha hıc acılmıo napmam gerekıo

nasıl yani

aynı sorun bendede var yaa:(:(

muhasara

Üye
kapağa dokunmadan kullan

1camlicali

Üye
arkadaşım kapağındaki fotoğraf çipi paslanmış değiştirdim değiştirirken sordum ondanmış yılda 1 değiştirmek gerekiyomuş

nerca

Üye
Allah razı olsun hepinizden, bnde de aynı sorun vardı ıslak mendille sildim o kapağın üstündeki bakıra benzeyen şeyi düzeldi çok sağolun

haykim

Üye
arkadaş sana bişi anlatcam:
Şimdi benim tel in şarjı yoktu telefonu şarja taktım(Takmadan önce tel kamerası süper çalışıodu)Şarj doldu çıkardım bi dışarı çıkıp ark larla gezdik fota çekelim dedik ön kamerayı açtın donanım hatası aç/kapat dedi.Tel i açtıjm kapatım yeşil bi ekran geldi.Arka kamerayı açtım ordan çekindik.Eve geldim kafama takıldı niye böle oldu diye.Bi daha açtım arka kameradaki çektiklerim ön kamerada takılı kalmış şekilde buldum ACABA

??????????????YENİ KAPAK ALSAM SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ DÜZELİRMİ?????????????

fukomoko

Üye
Kağıdı nereye sıkıştırayım :D

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

usup_37

Üye
slm arkadaşlar benim ana kamera açılmıyor fakat ikinci kamera açılıyor bi bilgisi oan varmıı ??

TELESERVİS

Üye
Emeğine sağlık

birdenem2001

Üye
hafıza kartını formatladım düzeldi

Incı

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Geçmiş olsun kardeş demek ki hafıza kartında virüs varmış.[/SIZE][/COLOR]

phasan

phasan

Üye
n73 kamara açılıyor çalısmıyor ama yardım edin

kadem115

kadem115

Üye
arkadaşlar n73 ün kamerasını acıp tam foto çekerken birden kamera kapanıyo sonra kendiliginden tekrar acılıyo kapağı temizledim format attım versiyonu güncelledim düzelmedi yardım
cihazının arka kağağını söktüğünde 2 adet matel alasımlı ter vardır ve chazın arkadsındada 2 tane basmalı aparat eğer bir metalkullanarak bu 2 basmalı aparata bastığında kamera direk devreye girecektir komple kasayı değişmene gerek yok sadece arka kapak yada o arka kapakta bulunan 2 adet metal alasım parçası yerinden kaymıstır yerine oturt

Üst Alt