n73 kamera programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oro17

Üye
    Konu Sahibi
n73 kamera programı
Arkadaslar benim n 73 ün kamerası açılmıyor..Arka kapapı değiştirince düzeliyordu normalde ama bi kaçtane kapak denedim hiçbiri olmadı..Telefonun arka tarfında altın renkli iki tel gibi bişey var oraya normalde herhangi bir metal sürdüğümde kamera açılıyordu ama artık olmuyor...

Lütfen yardım edin...N73 ü kapak kullanmadan kamerasını açacak bir program yok mu acaba yada bu sorunu nasıl düzeltebilirim...Camera fx kullandım kalitesi çok düşük...

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D, ametlim, bozkurttq ve 2 diğerleri

jackalx_06

jackalx_06

Üye
kardeş telefonun garantisi yokmu varsa garantiye götür yoksada para ile tamir ettir öyle programla felan çok iyi olmaz bu iş.

oro17

Üye
    Konu Sahibi
garantisi yok bakacaz artık yindede teşekkürler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bazen çakma kapaklar sorun yapabiliyor.En iyisi bir teknik servise götürmen

oro17

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağol

meetz

meetz

Üye
arkadaşm bak senin o kameranın arka kapagının altında 2 tane kucuk sarı leyim var onlar dan biri hasar gormus olmalı
cözümü kapak degistirmekle olmaz telefonun kasasını degistirmen lazım ...

Burak

Üye
kardes bak sana tarif edeyim
öncelikle telefonu kapa batarya ws.çıkar sonra kabı çıkar.vidalarını sök.sonra iki tane kameranın açılmasını sağlayan demir çubuktan bul.onları ksıadevre yaptırmadan ötekilerin yerine tak.madem garantisi yok bu yolu dene
bana inanmayamlar içinde teknik serviste görevliyim haberiniz olsun

themardinli

themardinli

Üye
Yorumu koymus adam :D

scrappyy

Üye
kardeş sen ne yap bilion mu damdan aşagı bırak teli yada elden satmayı

çalap42

Üye
koyuyum

yarat

Üye
En iyisi teknik servise götür Benim de başıma gelmişti ama ben telefonu düşürdükten sonra oldu başit bi işlem yaptı benim kine kameranın soketi çıkmış yere düşünce ... İnşallah seninkide basit bi hata olur yoksa N73 lerin kameraları Pahalı..

azrilll

azrilll

Üye
Arkadaslar ben cozumu buldum kapagin arkasindaki iki tane demir cubugun arasinda pislik varsa temizleyin oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt