N73 Joyistik Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Her güzelin kabahati olur bununkide joyistık

harun4554

harun4554

Üye
valla bende 30 milyon verdim joistikle kapagi degistirdi tamirci.benim joistik biraz yeni gibi.bakalim ne kadar dayanacak

enesfatih3

Üye
Kaca degıstiriyolar joistigi

quzu40

Üye
Arkadaş daha dün kendi n73 cihazımın joistiğini değiştirdim.internetten n73 sökme videosu var onu indir sonra tuş bordu al teknik malzeme satan bi yerden (5 lira veya 10 lira) bi tornavida bu kadar .

cozturk

cozturk

Üye
Benim n79 dan önceki telefonum N73 tü ...TAŞ GİBİ TELEFON VALLAHİ...BİR GÜN ÇOK HASTAYDIM VE 2 TANE SELPAK TAŞIYODUM..TELEFONDA CEBİME SIĞMIYORDU..HAFİF DIŞARI DOĞRU SARKIYORU....TAM MERDİVENLERİ İNMEYE BAŞLADIMKİ....TELEFON 2.KATTA YERE DÜŞTÜ ORDANDA SEKİP YERE DÜŞTÜ...MERDİVENİN ORTASI BOŞLUK YA....HİÇ UMUDUM YOKTU YAPILMASINA...EKRAN FELAN ÇATLADI...TELEFONUN GARANTİSİ YOKTU:(TELEFONU ÇOK ÜNLÜ BİRİNE YAPTIRDIM:)..SANKİ YENİ ALMIŞIM GİBİ HERŞEYİNİ DÜZELTTİ ADAM...TABİ Bİ 70 80 KAAT ATTIM:)..ONDAN SONRA BAYAĞI KULLANDIM...EN SONUNDA JOYİSTİĞİ BOZULDU...ŞU ANDA RAFTA ÖYLECE DURUYOR..VAKİTİMİ N79 UMLA GEÇİRİYORUM..AMA BENDE YAPTIRCAM..ÇİFT TELEFON KARİZMA OLUR:):):):):)

lord74

lord74

Üye
Yani bu kadar uzatmanın sebebi ne ? almıştır cevabını kilit lütfen

onur646464

onur646464

Üye
arkadaşlar benim joistiğin bozuluşu 4ü buldu.. sürekli garantiye yolluyorm.. en sonunda garanti müşteri memnuniyeti için son olarak yapıldı dedi... yine bozuldu gibiii....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt