N73 Joyistik Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topgun1111

Üye
    Konu Sahibi
N73 Joyistik Sorunu
Arkadaşlar bozulan n73 joyistiğimi servise götürüp değiştirdim ama yine eskisine yakın 25 lira aldılar acaba taş gibi sert olması gerekmiyor mu bu adam yan sanayi yada ikinci el takmış olabilir mi herkes mi kazıkçi oldu.gidip kafasına atacam eğer öyleyse

Doğan

Üye
taş gibi olurmu dostum hiç ozaman inan joistliği kullanamazsın..! sen kullanmaya devam et zamanla görürsün eğer yine bozulursa aklına ne geliyosa onu yap :D ;)

topgun1111

Üye
    Konu Sahibi
Önceleri joyistik sallanıyordu ve takılıyordu

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Joystick yumuşak olmalıdır, ve joystick'i kullanmak her baba yiğidin harcı değil , yani kullanırken nazik olmalısınız, bu yüzden yumuşak ve esnek olmalıdır..

topgun1111

Üye
    Konu Sahibi
Taş gibi dediğim sıfırken sert oluyor ya öyle diyorum yani kendi kendine saklanmayacak

Cynical

Cynical

Üye
N73'ün Joystick sorunu ne yazık ki kronik bir vaka. 1.5 sene içinde 2 kere bozuldu. Ha yumuşak ya da sert olması bir kriter midir? Ben kuzenimle 2 gün arayla servise verdim. Benimki daha sağlam gibi duruyordu yapılınca, onun ki daha yumuşaktı. 2 gün arayla tekrar bozuldu ikisi de bi kaç ay sonra. Yumuşak ya da sert olması birşey değiştirmedi...

Doğan

Üye
aslında bu joystick sorunu sadece n73 de yok bütün joystick li telefonlarda oluyor.6600 da bile :D

safakk

safakk

Üye
Arkadaşlar bozulan n73 joyistiğimi servise götürüp değiştirdim ama yine eskisine yakın 25 lira aldılar acaba taş gibi sert olması gerekmiyor mu bu adam yan sanayi yada ikinci el takmış olabilir mi herkes mi kazıkçi oldu.gidip kafasına atacam eğer öyleyse

hocam taş gibi olması gerekiyorda joistik değişimini bedava yapmaları gerekiyor çünki ayıplı mal :nono:

topgun1111

Üye
    Konu Sahibi
Telefon garantisiz tahminim herif 2.el takmış

kaan0

kaan0

Üye
telefonunuzu ne olursa olsun düz telefonculara götürmeyin derim yani nokia shoplar parayla yaparlar ama sağlam yaparlar... :oke:

polo291

polo291

Üye
o sorun coğu kişide var

KAYPAKKAYA

KAYPAKKAYA

Üye
duydugun doğrumu bilmiyorum ama garanti süresi içinde 5 kere değiştiriyolar joyistiği 5 kere sonunda kırılma olursa tel değiştiriyolarmış

gaz-kesmez

Üye
benim ki yumuşamıştı verdim garantiye yenisini taktılar başta çok sertti 2 ay geçti yumuşadı bi daha vercem

lord74

lord74

Üye
Benimde sorunum olmustu takılıyordu. Verdim nokıa clup bayisine fıstık gibi oldu garanti oldugundanda 0 lira verdim =)

e_korn

e_korn

Üye
N73 taş gibi telefon ama joystick öyle değil. Hatta n73 o kadar sağlam ki senin joystick'i yapan adamın kafatasında deneyip hayrete düşebilirsin. Demek istediğim joystick sert olmaz olamaz kesin yan sanayi takmışlar.

aquSTine^

aquSTine^

Üye
benimkide bozuldu şu an serviste yapılıyo merakla bekliyorum acaba nasıl olacak diye

qLcnnn20

qLcnnn20

Üye
herkeste var joistiq sorunu.. bnmkide dokunmatik qbi oldu.. sonra koptu :D tekrar taktım bnden bska kmse kuLLanamıo :D hatta bazen bn biLe zorlanıorm :D joistiqi ypan adam karsıma cıkmassa ei olur :D

mami24

mami24

Üye
sony ericsson ların da olmuyo bildiğim kadarı ile

polo291

polo291

Üye
haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt