umman_1985 Üye verdığın bilgiler için tkşr arkadaş..ama lınkler error verıyor yenılersen sevınırım tekrar deneyeceğım şimdıden tşkr..
verdığın bilgiler için tkşr arkadaş..ama lınkler error verıyor yenılersen sevınırım tekrar deneyeceğım şimdıden tşkr..
drummer_bjk Üye paylaşım için teşekkürler 5mb yer açan program kurulurken en sonda uyarı çıkıyor ''uygun olmayan sağlayıcı.. yüklenemz'' diye.yinede işe yaradımı yoksa silemesi gereken dosya silinmedimi anlamadım.bu programıon sildiği dosyayı elle silmek mümkünmü
paylaşım için teşekkürler 5mb yer açan program kurulurken en sonda uyarı çıkıyor ''uygun olmayan sağlayıcı.. yüklenemz'' diye.yinede işe yaradımı yoksa silemesi gereken dosya silinmedimi anlamadım.bu programıon sildiği dosyayı elle silmek mümkünmü
olivetti Üye Konu Sahibi mümkün sistem dosyalarına erişim bu dizindeki reserved.bin i sil c:/private/102072c4/reserved.bin
olivetti Üye Konu Sahibi giresun12' Alıntı: çok teşekkürler işe yaradı.....) Genişletmek için tıkla ... işe yaradıysa ne mutlu bana
giresun12' Alıntı: çok teşekkürler işe yaradı.....) Genişletmek için tıkla ... işe yaradıysa ne mutlu bana
birteksana Üye kardeş 20 sıfır demişsin de oraya 20 tane sıfır yazılmıyor 19 tane yazılıyor nasıl olacak söylerseniz iyi olacak yoksa görüyosun
kardeş 20 sıfır demişsin de oraya 20 tane sıfır yazılmıyor 19 tane yazılıyor nasıl olacak söylerseniz iyi olacak yoksa görüyosun
eros01 Üye şimdi sistem klasörüne girip c:/private/102072c4/reserved.bin adlı 4.5 mb yer kaplayan dosyayı siliyoruz. d,ye demişin bu sitem klasörü çalışmayı engellemz mi?
şimdi sistem klasörüne girip c:/private/102072c4/reserved.bin adlı 4.5 mb yer kaplayan dosyayı siliyoruz. d,ye demişin bu sitem klasörü çalışmayı engellemz mi?
olivetti Üye Konu Sahibi The Lich King' Alıntı: saol inşallah hızlanır Genişletmek için tıkla ... inşallahı yok az yada çok garanti hızlanır
The Lich King' Alıntı: saol inşallah hızlanır Genişletmek için tıkla ... inşallahı yok az yada çok garanti hızlanır
eltonsss Üye faydalı pylaşımolmuş eline sağlık... hepsini yaptım da 3.cü ve 4.cü maddeleri uygulayamadım onlar nasıl oluyor(((:
faydalı pylaşımolmuş eline sağlık... hepsini yaptım da 3.cü ve 4.cü maddeleri uygulayamadım onlar nasıl oluyor(((:
asigenc3321 Üye yyaw kardeşim iyi hoş demisinizde n73 hızlanıyoms ei taam da e benim tel 6630 bunu nasıl hızlanırabılırım
yyaw kardeşim iyi hoş demisinizde n73 hızlanıyoms ei taam da e benim tel 6630 bunu nasıl hızlanırabılırım