N73 haFıZa kArTım DeLi eTTi beNi...Ltf yArDım Edin..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
N73 haFıZa kArTım DeLi eTTi beNi...Ltf yArDım Edin..
ArkadaşLar Hafıza karTımdaki müZik,viDeo,Resim,ProGramLar gôRünmüyo teLefOnDa.aMa SiLinMeMiş.haFıza kaRtının biyerinDe duRuyO ama göRemiyOrum...En sOn buRdan inDirdiqim 2 oYun inDirip YükLemştim.AmA oYunLar hata veRdi yÜkLenmeDi.SoNra da teL donDu.haFıza kArtı taKıLıyKen aÇamadım teLeFonu.Hafıza kaRtım 2 hafta önCede kafaYı yeMiş doSyaLar biRbirine giRmişTi. :D SanıRım HafızA kaRtım pRoBLemLi...Ama ReSim ve viDeoLarımı kuRtaRmam LaZımmm...OnLar gideRse bi DaHa aSLa buLamammm :(

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Xplorer ile dosyaların hepsini bulabilirsin aynı sorun bendede var resimler ve videolar gözükmüyor.programda gözükmüyordu hafıza kartından bazı dosyalar sildim şimdi gözüküyor ama resim video kayboldu. Xplorer i tel hafızana yükle hafıza kart çıkıkken xplorer i aç sonra hafıza kartı tak herşeyine ulaşabilirsin.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
ya benımde oyle oldu 1 gb cope attım eger bıdaha olursa ne yapmak gerekıyor

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
Xplorer ile dosyaların hepsini bulabilirsin aynı sorun bendede var resimler ve videolar gözükmüyor.programda gözükmüyordu hafıza kartından bazı dosyalar sildim şimdi gözüküyor ama resim video kayboldu. Xplorer i tel hafızana yükle hafıza kart çıkıkken xplorer i aç sonra hafıza kartı tak herşeyine ulaşabilirsin.

Xplorer le bakmıştım ama ondada görünmüyo.Ama dediğin şekilde denemedim.umarım olur..ya hafıza kartım sorunlu zten.kingston marka hafıza kartı alcam.Ama şimdi tek isteqim içindeki resim ve videoları kurtarmak...

Sehzade

Üye
Xplorer le bakmıştım ama ondada görünmüyo.Ama dediğin şekilde denemedim.umarım olur..ya hafıza kartım sorunlu zten.kingston marka hafıza kartı alcam.Ama şimdi tek isteqim içindeki resim ve videoları kurtarmak...
birader recover programlar var silinen dosyalarını getirio arastır bulursun o isini fazlasıyla gorur ama saglam bir recover bulman gerekiyor

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
birader recover programlar var silinen dosyalarını getirio arastır bulursun o isini fazlasıyla gorur ama saglam bir recover bulman gerekiyor

eywallah kardeşim çok saol.Deniycem hemen.videolar,resimler müzikler silinmedi.Ama görünmüyo.Hafıza kartında sorun çıkmadan öncede 207 mb vardı ...resim,müzikler kaybolduktan sonrada 207 mb var.Silinmemiş ama görünmüyo :( Eğer dediğin şey olursa dile benden ne dilersen :D harbi söylüorum.Çok önemli resimler vardı içinde.bi daha asla çekemiyeceğim resimler....

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
13 mlyn 1 gb hafıza kartı olmassa alrsın :)

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
Recover la denedim harbiden resimlerimi buldu :D Çoq saoLunn yaa ;)

Emperian

Emperian

Üye
benim bi arkadaşın n73'ü vardı,
hafıza kartını takardı 13 mb dolu (hafıza kartı 1gb) die gösterirdi.
Gerisi boş. :D halbuki alaka yoktu
Sorunu çözmüştü ama nasıl yaptıgını bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt