Hafıza kartı yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apple08

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı yardım.
Arkadaşlar ben hafıza kartını biçimlendirdim, biçimlendirmeden öncede kartın içindekileri bilgisayara kopyaladım. Neyse biçimlendirdim daha sonra kopyaladığım dosyaları hafıza kartına attım ve burdan sonra olaylar koptu. Mesaj kayıt bölümü hafıza kartında gösteriyor ama mesajları göremiyorum. Hafıza kartının içinde uygulamalar var ve yer kaplıyor ama bunlar uygulamalar sekmesinde gözükmüyor. Hafıza kartında 200 tane resim var ama 305 resim yazıyor. Yani bana detaylı olarak yardım edebilecek biri lazım. Forumda aradım ama ihtiyacım olanı bulamadım bi el atıverin ya hu.

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşım belli ki biçimlendirmeden önce bilgisayara kopyaladığın dosyalar da virüs varmış eğer hafiza kartını geri istiyorsan ve telefonnda sıkıntı yaşamak istemiyorsan hafıza kartını yeniden biçimlendirip o dosyaları atmamayı dene ya da atacaksanda bi antivirüs den geçir

apple08

Üye
    Konu Sahibi
Hocam c6 fw kullanıyorum, sadece uygulamalar ve mesajlar gitti müzikler ve resim dosyaları ise duruyor. Kartta bir çok uygulama vardı bu yüzden geri istiyorum ve şimdi bir daha biçimlendirirsem müzikler ve diğer dosyaların gitmesinden çekiniyorum. Başka bir yolu yok mudur acaba?

Tarattım ve bi şey çıkmadı;

__xXx__

__xXx__

Üye
Hocam c6 fw kullanıyorum, sadece uygulamalar ve mesajlar gitti müzikler ve resim dosyaları ise duruyor. Kartta bir çok uygulama vardı bu yüzden geri istiyorum ve şimdi bir daha biçimlendirirsem müzikler ve diğer dosyaların gitmesinden çekiniyorum. Başka bir yolu yok mudur acaba?

Tarattım ve bi şey çıkmadı;
o zaman hafıza kartını pc ye bağlayıp başka antivirüsten tarat yada telefona antivirüs yükleyip tarat belki çözüm olabilir

apple08

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı neyse teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt