N73 Hafıza Kartı. Dosya sistemi, Ayırma boyutu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
N73 Hafıza Kartı. Dosya sistemi, Ayırma boyutu??
Arkadaşlar benim hafıza kartını geçen gün bilgisayara takıp biçimlendirdim ayırma boyutunu 16kb dosya sisteminide fat yaptım ve biçimlendirdim. Telefona taktım kartı gördü. Müzik atmak için tekrar pc'ye taktım kart okuyucudan kaynaklanan bi sorun oluştu galiba hedef bulunamadı dedi. Kartı tekrar telefona taktım kart bozuk diyor ve biçimlendirmiyor, başka pc'ye takıyorum karta yazma engellenmiş vs. bişeler diyor. yardım edin napmam lazım??

En azından N73 hafıza kartının ayırma boyutu, dosya sistemi nedir bilen varsa yardım etsin pls..
Şimdiden çok teşekkür ediyorum..

nino4u

nino4u

Üye
Pc de bicimlendr daha s0nra da tekrar telde bicimlendr oyle kullan :)

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
Pc de bicimlendr daha s0nra da tekrar telde bicimlendr oyle kullan :)
sorunda orda ya zaten arkadaşımın bilgisayarına taktım, hafıza kartı korumalı flan diyor. kendi pc'im laptop, dahili kart okuyucu yok. harici kart okuyucum bozuk. :bilmm

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar telefon nie biçimlendirmiyo ben onu anlamıom. Biçimlendir diyorum bi hareketlenme oluyo sonra normal duruyo biçimlendirme filan gelmiyo. Acaba kodla filan biçimlendirme yöntemi varmı??

yok mu bilenn???

nino4u

nino4u

Üye
Hafıza kartnda şifre wardır o nu kapat weya kart okuyucunda problem wardır yada kart okuyucunda look diye yazı yazan yer war ordaki tusu geri cek orada yazmayı engeller

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu olabilir işte çünkü o look tuşu koptu bende orda bişey var ozaman yeni bi okuyucu alıcam. sağolasın.

pki format atarken ayırma boyutunu kaç yapmam lazm???

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
yeni kart okuyucuya ne gerek var para veresin bilgisayarına nokia pc suit programını kur usb kabloyla bağlan kart okuyucuyu boş ver....

APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
kardeş usb yok bende bluetooth var onlada atılmıo format

nino4u

nino4u

Üye
Hızlı biçimlendir yap fat 32 bu pekte önemli dgl cunku telde de bicimlendircen mecbur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt