fre@k@zoid
Üye
-
Konu Sahibi
-
Cevap Budur Çözüm BudurE:/Private/10202dce klasörünü silin. Bu klasörü silebilmek için sistem klasörlerine erişiminiz açık olmalıdır.
Bu klasörün içinde birçok sis uzantılı dosya bulunur ve telefon her yeniden açıldığında bu sis dosyaları yüklenmeye çalışır. Bu klasör telefonumuzun formattan önce programları sis olarak yedeklediği yerdir fakat bizim kullandığımız programların çoğu li olduğundan tekrar yükleme yapılamayacaktır. Dolayısıyla bu klasördeki sis dosyalarına ihtiyacımız yok. Silin gitsin :
hack işi bir kereye mahsusdur modo yu kullanarak açarsın ancaktelefonu hakladiktan sonra, x-plore ile actim fakat C ve E icinde Private gorunmuyor..
sebebi nedir acaba.
yapıyorum ama privatenin içiboş yane napabilirim
E:/Private/10202dce klasörünü silin. Bu klasörü silebilmek için sistem klasörlerine erişiminiz açık olmalıdır.
Bu klasörün içinde birçok sis uzantılı dosya bulunur ve telefon her yeniden açıldığında bu sis dosyaları yüklenmeye çalışır. Bu klasör telefonumuzun formattan önce programları sis olarak yedeklediği yerdir fakat bizim kullandığımız programların çoğu li olduğundan tekrar yükleme yapılamayacaktır. Dolayısıyla bu klasördeki sis dosyalarına ihtiyacımız yok. Silin gitsin :
Sağol hocam sayende 2 yıldır çektiğim sorunu çözdüm. Bende bunun hafıza kartında fazla veri olduğundan sanıyordum. Neyse ki çözdüm Allah razı olsun.E:/Private/10202dce klasörünü silin. Bu klasörü silebilmek için sistem klasörlerine erişiminiz açık olmalıdır.
kardes benim telefonum n73 ve hackli durumda C ye bakıyorum private acık icinde dediginiz klasor yok..E ye bakıyorum Privta yazmıyo orda privatm gibi bi kalsor var onun yerine onun icinde bir suru klasor var ama ordada dediginiz kalsor yardım edermisinizE:/Private/10202dce klasörünü silin. Bu klasörü silebilmek için sistem klasörlerine erişiminiz açık olmalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?