N73 Birkaç Genel Sorun (Üstadlar Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derken

Üye
    Konu Sahibi
N73 Birkaç Genel Sorun (Üstadlar Yardım)
Slm arkadaşlar N73 telefonum var onunla ilgili birkaç sorunum var yardım ederseniz çok mutlu olurum.

1-)Tam ekran wallpaper yapma: Bu sorunu çok sordum kimi olur diyo,kimi olmaz diyo,kimisi programlarla olur diyo bazısıda Theme Dıy diye program varmış onla olur diyolar ben baktım kurcaladım ama anlamadım nasıl kullanılır onu anlatırmısınız.

2-)Ekran koruyucu problemi: Ekran koruyucu lar indirdim ama onu kullanamıyorum temalar düzenle geliyorum ordan ekran koruyucu seç diyolar ama bende öle bir seçenek yok.Nasıl yapabilirim veya programlarla oluyormu oluyorsa hangi programla oluyor adını yazarmısnız.

3-)Hareketli tema veya resim masaüstünde oynamıyor.

4-)Lifeblog kapatma hakkında: Kapatınca (resimler,videolar,şarkılar,v.b) şeyler silinir diyolar,kapatınca telefon hızlanır diyolar bende kapatmak istiyorum o yüzden sordum.

Bilgisi olanlar lütfen yardım etsin böle şeyler oldukça telefonumdan soğuyorum telefonu mutlu kullanmak benimde hakkım :)

jokeroo

Üye
N73 Kullanıyorum 2 Senedir Sorununu Hallederim Msn Mi Ekle Kardeşim [email protected]

derken

Üye
    Konu Sahibi
ok ekledim kardeş yardımcı olursan çok süper olur :)

--------------- Ekleme ---------------

off off sorunlara devam hala

derken

Üye
    Konu Sahibi
Yarım Edecek Yokmu

alemburda

alemburda

Üye
LİFEBLOG HAKKINDA BİLGİ MEVCUT SİTEDE ARAŞTIR BİRAZ
TAM EKRAN WALPEPAR NASIL YAPARIM DİYORSAN TEMA İLE BÜTÜMLEŞİK YAPABİLİRSİN VEYA AYNEN PROGRAMLA YAPABİLİRSİN
EKRAN KORUYUCU HAKKINDA PEK BİR BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM ARAŞTIRMADIM DAHA DOGRUSU AMA HALLEDİLEBİLR BİŞEY GİBİ GELİYOR

HAREKETLİ RESİM İSTİYORSUN SANIRIM BU İŞLEM GENELDE SYMBIOS TİPİ TEL. ÇALIŞMAZ GENELDE JAVADA OLUR AMA BUNU DA PROGRAMLA HALLEDEBİLİRSİN

DETAYLI ANLATIM BİRAZ UZUN SÜRECEĞİNDEN DOLAYI YAZAMADIM ŞUAN İŞİM VAR AMA VAKİT BULDUĞUMDA YAZARIM KARDEŞİM OK :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt