N73 Aşırı Yavaşlama Ne Yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
N73 Aşırı Yavaşlama Ne Yapmalıyım?
Arkadaşım bana N73 telefonunu getiricek sorunu şu: mesaj atarken 5 dakika bekliyor yani aşırı bir yavaşlama söz konusu. Hafıza kartını çıkarttığında da problem devam ediyor. Diğer alanlarda aynı durum var mı bilmiyorum kendisinin telefonla ilgili tek önemsediği şey mesaj olduğundan sadece mesajda bu problemle karşılaştı. HardFormat atmayı düşünüyorum ben daha iyi bir fikriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Birde n73'e ilk defa HardFormat atıcam güvenlik kodu vs birşey sorar mı? Birde HardFormat N73'de " * 3 Yes Button Power Button " şeklinde mi? Şimdiden desteğiniz için teşekkürler.

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
güvenlik kodu 1234 olması lazım.. ayrıca bende n73 kullanıyorum evet ram düşük n73 te ama bazı çözümler var.

telefonun sol üst tuşunun ayarını değiştirin mesajdan çıkartın başka bi ayar koyun. ben ajanda yaptım. joistik bölümüne ayarlayın mesaj bölümünü. telefon gelen ayarlarından üstteki kolay menü var ya çıkan bekleme modu diye bölüm var ya oradan o üst menüyü kaldırın yani kapatın. sonra nasıl olacağını bilmiyorum ama şu saati gösteren ekran koruyucu var ya onu da devredışı bırakmak lazım. bir de mesajlar zaten hafıza kartına kaydolsun. bir nebze de olsa sorunu düzeltiyor ama gel gelelim öyle ahım şahım bir hızlanma beklemeyin. en azından takılmıyor :)
kolay gelsin...

--------------- Ekleme ---------------

Öncelikle
</SPAN>
1)Lifeblog programını açıyoruz seçenekler- ayarlar-öğe türleri buradaki görüntüler,mms,kısa mesaj,video,metin notları,ses,web hepsindeki işareti kaldırıyoruz. lifeblog programı telefondak bu bilgileri depoladığı için telefonu yavaşlatıyodu bundan sonra yavaşlatmıcak tabi lifeblog da artık kullanılmıcaz. Bu telefonu bayağı hızlandırıyo

2) işlem kaydı seçenekler-ayarlar işlem kaydı süresini ne kadar az yaparsak o kadar iyidir nokia bunu 30 gün olarak ayarlamıştır.

3) galeriyi hızlandırmak içinse nokia fotoğrafların ismini tarih olarak veriyor biz bunu metin yapıp herhangi bir isim vericez.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Desteğin için teşekkür ederim işlemi yaptığımda harfiyen uygulucam :)

eQooo

eQooo

Üye
en güzeli format...

qLas

Üye
FoRmat aTınCada Degişen Birşey oLcagını Sanmıy0rum..

Daha 0nCede attım Format.. Ama Yine ayNı teLefon :(

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
rica ederim ;)

eyup007

eyup007

Üye
n73 de sanırm 13 mb ram vardı oyüzden biraz kasıyor olabilir :(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
n73 de sanırm 13 mb ram vardı oyüzden biraz kasıyor olabilir :(

n73 te kullanılabilir ram 20mb civarındadır ama lifeblog diye bi baş belası var herşeyin kaydını tutar o yüzden telefon ağırlaşır onu etkisiz hale getirince telefon hızlanır

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Mehmet onu etkisiz hale getirince de telefonu Suite'den yedekleyemezsin.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Orası öyle ama o zamanda yavaşlığında katlanmak gerek açıkcası 4 sene kullandım hiç işim olmadı lifeblogla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt