Arkadaşlar n73 türünde Symbian telefonlar bildiğiniz gibi çok ağır açılıyor.Geçen telefonunn şarzı bitti şarza taktım ve telefonu açtım.Açılırken aşırı çok bekleyince bende bataryayı çıkararak telefonu kapattım ama tekrar açmayı denediğimde açılmadı.Bu olaydan bir kaç gün önce telefonu yüksek bi yerden düşürmüş ancak çalışır durumu devam etmekteydi ve olay günü telefon sıcak bir ortamda bulunmuştu.Arkadaşlar şimdi bu olaylar sonucunda telefonda ne gibi bir arıza olmuş olabilir.
Bilgili Arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar bu olay olduktan 1 gün solra tel in içini sökerek 3G kamerasının ,Ekranın ,Tuş takımının soketlerini çıkartım taktım.Sonra telefon sim kart ve hafıza kartı olmadan çalışmaya başladı fakat telefon tamamen açıldıktan sonra hafıza kartını taktığımda hafıza kartını okuyorudu ama telefon kapalı ike hafıza kartı da takılı ise açılmıyordu.Sim kart içinde aynı şeyleri söyleyebilirm.Telefonu o halde açtım ve şarz ı fulledim ama yasklaşık 5-6 saat kadar çalıştıktan sonra telefonu kapattığımda hiçbir şekilde telefon açılmadı.
--------------- Ekleme ---------------
Telefon Amerikadan almıştım garantisi yok
Telefonu en kısa zamanda teknik servise götürmelimiyim.Bu konudada bilgi verirseniz sevinirim.