n73 alcam acaba hangi renk güzel???

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_1907

Üye
    Konu Sahibi
n73 alcam acaba hangi renk güzel???
Arkadaşlar n73 alcam ve tüm renklerini görmedim görenler warsa bana bi yardımcı olabilirmi elinde fotoları felan warsa???

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşım N73 Music Edition al siyah renk ve zaten normal N73 den daha güzel müzik paketlisi

eses_nuri

eses_nuri

Üye
bence kırmızı beyaz olanı hoş duruyor adını tam bilmiyorum renginin o iyi bence ;)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
siyah
olsun

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
bencede müzik edition ol

sjax

sjax

Üye
Dostum SAna bir N73 gösterecem o Kadar tatLiki :) geLde bunu aLma :P Siyah ve beyaz Artik classic oLdu Biraz Degişik takiL :) Link :

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Siayh

eses_nuri

eses_nuri

Üye
Dostum SAna bir N73 gösterecem o Kadar tatLiki :) geLde bunu aLma :P Siyah ve beyaz Artik classic oLdu Biraz Degişik takiL :) Link :

işte bu dediğim kırmızı beyaz olan plum red galiba adı

cumali_2727

Üye
kardeşş en iyisi siyah renkk çok guzell bide paran varsa musuc edicion all
i

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
siyah çok şık durur tavsiye ederim

Lion Heart

Lion Heart

Üye
n73 music edition al bence....

yusufucan

yusufucan

Üye

Beyaz Tavsiye Ederim Dostum ;)))

erdi_1907

Üye
    Konu Sahibi
tşklerrr millett :))

sermetby

Üye
patlıcan moru da çok güzel zaten siyaha çok yakın kalıyo, bi bakmanı tavsiye ederim

CanceR

CanceR

Üye
arkadaşım rengini bilmem ama ME al bence ME olsunda hangi reng olursa olsun ;)

schumici

schumici

Üye

aynen katılıyorum süper renk:oke:

_KadirşinaS_

Üye
Bence kırmızı beyaz al. Çünkü kasanın üzerindeki boya bir süre sonra dökülmeye başlıyor ve kasanın malzemesi çok dandik hemen çiziliveriyor. Bu yüzden siyah üzerine çok çirkin durur. Ben de gri olan vardı, iğrenç bir hale gelmişti.
Şunu da belirteyim, hiç music edition kullanmadım. Onun yüzeyi nasıldır bilmiyorum:oke:

atakan kır

atakan kır

Üye
abi n73 music edition al süper rengi sesi kamerası vb. özellikleri n73 düzden daha qüzel

Symbiont

Üye
me olması şart edil sonradan yaparsın me telefonun plum red veya me black güzel duruyo ama red pulm ayrı bi güzel

hayalim_sinn

Üye
abecim ben metalik kullanıyom harika sorun yok sen ondan al yere düştü telefon sivri yere bişey olmadı o kadarda hasar yok hiç gözükmüyor

Üst Alt