sercanaktas
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonunuzdan internete girdiyseniz o da yavaşlatır ve hard format atmanız gerkir ama yok ben formatla uğraşamam derseniz de memoryup diye bir program vardı sitede onunla halledebilirsinziyi günler arkadaşlar...
forumlarda okuduğum kadarıyla lifeblog kapattım zaten herşey hafıza kartından işlem gördüğü halde telefonun mesaj bölümüne girerken telefon ağır çalışıyor. *#7370# soft formatı da attım hatta versiyonumda yeni. diğer özellikleri kullanmıyorum zaten.
bu telefonu hızlandırmak için ne yapmak lazım. hafıza kartının doluluk boyutu 823 mb. 1küsür gb boşta
mesaj kutusunda maksimum 60 msj kalıyor. ve boşken de böyle yapıyor.
ne yapmak lazım. yardımcı olabilecekmisiniz ? emeğinize şimdiden teşekkür ederim
yanlışarkadaşlar en iyisi bu durumda hard format atmak atmadan önce arkasındaki korumalığı açıp resim çekmeye çalışırken bi türlü gelmiyodu en kısa çözüm o formatıda atarken hafıza kartını çıkarın...
şimdi telefonu hızlandıracak ben bi program bulamadım. varsa da haberim yok. ama bir kaç bişey var bildiğim ve yeni öğrendiğim. hemen anlatayım.çilekeş arkadaşa da katkılarından dolayı teşekkür ederim... telefonun sol üst tuşunun ayarını değiştirin mesajdan çıkartın başka bi ayar koyun. ben ajanda yaptım. joistik bölümüne ayarlayın mesaj bölümünü. telefon gelen ayarlarından üstteki kolay menü var ya çıkan bekleme modu diye bölüm var ya oradan o üst menüyü kaldırın yani kapatın. sonra nasıl olacağını bilmiyorum ama şu saati gösteren ekran koruyucu var ya onu da devredışı bırakmak lazım. bir de mesajlar zaten hafıza kartına kaydolsun. bir nebze de olsa sorunu düzeltiyor ama gel gelelim öyle ahım şahım bir hızlanma beklemeyin. en azından takılmıyor
kolay gelsin...
arkadaslar cok kurcalıyor onu yükle bunu yükle vs tel e kafayı yedirtiyorsunuz :P bizdede var ama hiç bu sorunlar yok... aldıgım gün hafıza kartını taktım biçimlendirdim ve hiç cıkartmadım artı lifeblog hep kapalı ve hiç kullanmıyorum fotografların ve videoların isimlerini tarih degil foto olarak değiştirin buda ciddi bi hız kazandırıyo galeriye kayıt defterini de 10 gün yapın yeter zaten.. özel temalar cok kasıyor illaki bi resim yüklemk istiyorum diyorsanızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızda kendinize güzel bi tema yapın cok kolay ve uugrasmadan türkçe hemen yapılıyo zaten dahi olmaya gerek yok. bu sitenin temaları hiç kasmıyor 200-300kb civarında. ben diger arkadasların aksine düşünüyorum msj olayında, bence msj da tel hafızasını kullanmak gerek cünkü daha hızlı. gelen kutusuna tıklıyorum hafıza kartında hız olarak tel hafızasının yarısında nerdeyse.. msj zaten yer tutmuyor cok fazla, tel hafızasında dursa daha ii bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?