n72ye 3g hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evanescence

evanescence

Üye
    Konu Sahibi
n72ye 3g hack
arkadaşlar 3g nin nimetlerinden yararlanmak için yardım edin

• Beğen
Tepkiler: hakankaan_34

Odysseus

Odysseus

Üye
Açıklama yapar mısınız ? Soru anlaşılmadı !..

evanescence

evanescence

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar z system shareddata klasorunde 10058ec.ini adlı dosya da nwmode adlı bir bolüm var ve bu blüm korumalı ,ayrıca telefonun yardım bolumunde şebeke modu düzenlenemeyebilir şeklinde bahsediliyor ayrıca tema bolumunde mbm dosyalarını parçalayınca goruntulu konuşma simgeleri çıkıyor ayrıca libs klasorunde umts adlı dosyalar var düşündümde n70 in rom dosyalarını n72 ye atarsak koruma kalkacak ve ayarlar şebeke şebeke modu menüsü açılacak dolayısyla 3g yi kullanacağız ama bi n70 e ihtiyacım var acaba n70 i olan bi arkadaş rom dosyalarını rar la sıkıştırıp siteye koyabilirmi acil lütfen 3g miz var kullanamıyoruz

--------------- Ekleme ---------------

umarım açıklamam yeterlidir

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardımmm

teknocan_038

teknocan_038

Üye
arkadaş öle bişi yaparsan çok müthiş olur ama san mıom :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
N70 in romu N72 ye nasıl uyacak? bunu anlatır mısın?

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
imkansız bişey bu o rome at bakalım sen bi daha telefonun açılıyo mu sakın denemeyin büyük te konuşmayım ama olmaz olsa nokia yaaprdı zaten

evanescence

evanescence

Üye
    Konu Sahibi
denedim arkadaşlar telefon açıldı herşey gayet düzgün ancak performansı yetersiz geldi 3g çekmesi için çok yüksek kalitede olması gerekiyo bi de teli acaip kasıyo yani hackle bu kadar oldu nokia istese yapar ama yaparsa diğer telefonlrı satılmaz sonuçta n70 ve n72 istem özellkleri cip yapısı vs. vs
çoğu özellikleri ortak .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...