n72 için EDGE ayarları nasılo yapılır Bilgisi Olan varsa Lütfenn....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cskn53

cskn53

Üye
    Konu Sahibi
n72 için EDGE ayarları nasılo yapılır Bilgisi Olan varsa Lütfenn....
vodafone cepnet kullanıyorum ve sanırım 2g ile bağanıyor bunu nasıl EDGE yapabilirizz
(n72 modem)

şimdiden teşekkürler..

lgkg300

lgkg300

Üye
vodafone cepnet kullanıyorum ve sanırım 2g ile bağanıyor bunu nasıl EDGE yapabilirizz
(n72 modem)

şimdiden teşekkürler..

N72 de g veya e simgeleri çıkmaz şebeke işaretinin altında iki ok gözükür veri akışı vardır diye edge için bir ayar yapmanıza gerek yok.Edge bölge bölge değişir.Turkcell kullanıyorsanız hücre bilgi ekranında örneğin kadıköy(e) gibi bir şekilde gözükür bu şebekede edge olduğunu gösterir eğer aveada iseniz hücrebilgi ekranında önce edge sonra kadıköy gibi gözükür...:oke:

cskn53

cskn53

Üye
    Konu Sahibi
N72 de g veya e simgeleri çıkmaz şebeke işaretinin altında iki ok gözükür veri akışı vardır diye edge için bir ayar yapmanıza gerek yok.Edge bölge bölge değişir.Turkcell kullanıyorsanız hücre bilgi ekranında örneğin kadıköy(e) gibi bir şekilde gözükür bu şebekede edge olduğunu gösterir eğer aveada iseniz hücrebilgi ekranında önce edge sonra kadıköy gibi gözükür...:oke:

çok teşekkür ediyorum pek ben vodafe um şimdi bende de iki tane dediğin oktan gözüküyorr.. Bu 2g ile bağlandığımı mı gösteriyo :hmmm

atek59

Üye
speed test yap download 8kb/s geciosa edge bağlı değilse gprs bağlı demektir

cskn53

cskn53

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt