n70de-müzik-dinlerken-kendiliğinden-kapanıyor

zeas

Üye
    Konu Sahibi
n70de-müzik-dinlerken-kendiliğinden-kapanıyor
N70 de müzik dinlerken kendiliğinden müzik duruyor oynata basınca tekrar baslıyo ama her 4 dakikada bir tekrarlanıyor kafayı yiyecem soft format hard format attım düzelmedi mp3 müzik formatını pc suitle telefon formatına çevirdim yine olmadı lütfen bilen varyasa yardım etsin

maxibrk

Üye
Hafıza kartını bir taratsan çok güzel olur
Olmazsa yazılım at tekrar....

zeas

Üye
    Konu Sahibi
Bide hafıza kartını tarattım bide tekrardan biçimlendirdim ama olmuyo böle giderse yeni telefon alıcam şarkı dinleyemiyorum offfffffbirde soft atarken internetten baktım 2 dk sürüyor diyo ben atıgımda en fazla 30 sn sürüyo ben mi yanlış yapıyorum *#7370# deilmi

--------------- Ekleme ---------------

güncel

--------------- Ekleme ---------------

galiba hafıza katından veya hafıza kartı okuma yeriden cep telefon hafızasına kaydettın 4 tane şarkıyı onlarda takılmadı hiç sade 4 şarkının bitiminde kapanıo

zeas

Üye
    Konu Sahibi
N70 de müzik dinlerken kendiliğinden müzik duruyor oynata basınca tekrar baslıyo ama her 4 dakikada bir tekrarlanıyor kafayı yiyecem soft format hard format attım düzelmedi mp3 müzik formatını pc suitle telefon formatına çevirdim yine olmadı :2agla:lütfen bilen varyasa yardım etsinhafıza kartını tarattım ve biçimlendirdim yine olmadı

hafıza kartını deiştir kardeş aynı sorunnbendede vardı muzık dınlerken kapanıyordu telefon yenı hafıza kartı aldım sorun çözuldu