(N70) internete bağlanınca Medya Tuşunu etkinlestiriyor!! YARDIM EDiN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
(N70) internete bağlanınca Medya Tuşunu etkinlestiriyor!! YARDIM EDiN
Arkadaşlar N70 ten internete giriyorum, internete bağlanınca sağ taraftaki medya tuşunu kendi kendine açıyor.Medya tuşuna hangi uygulamayi koysam, internete girince yada mobil tv izlerken hep karşıma çıkıyor.Tv izlerken çıkınca yayını da kesiyor ve canımı sıkıyor..!
Bazen bekleme moduna geçip ekrana 004 yazıyor kendiliğinden. Tuş basılı kalmış diycem ama sağlam görünüyor yani.Üstelik medya tuşunu açması neyse de Menüye girmeden direk bekleme ekranına nasıl geçtiğini hiç aklım almıyor. Antivirüsle taradım, hard-soft formatları attım kartı biçimlendirdim ama yine de düzelmedi.
Sizce bu neden kaynaklanır? Nasıl duzeltilir? Tamir olursa ne kadara patlar?
Lütfen yardım edin kafayı yicem :@

ayrıca arama yaparken kendiliğinden hoparlörü açıp ardından da aramayı sonlandırıyor yada konuşmanın yarı yerinde kapanıyor...

celibar

celibar

Üye
virüs kaynaklıysa hafıza kartını çıkartıp tele format at ve bir süre hafıza kartını takma.sorun çıkarmazsa hafıza kartına format at.sorun çıkarırsa bilemeyecem.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle yaptım sorun devam etti.En son telefona format attım, kartı biçimlendirdim, sonra bidaha format attım. Hâlâ devam ediyor :(

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edecek vatandaş yokmu ?????

punqermojo

Üye
telefonu teknik servise göytür derim ;)

americanboy

americanboy

Üye
yazılımını yeniden yükle yada garantiliyse servise git durumu anlat tekrar yazılım yüklesinler sorunun çözülür emin ol

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdir arkadaşlar sorunu hallettim. Götürdüm tamirciye, bayıldım 20 lirayı, tuş filmini değiştirdi sorun halloldu siz d sağolun ;)

americanboy

americanboy

Üye
yazık ettin ama 20 lira edemi yaw

punqermojo

Üye
haha o filime 20 tL varmiş bnm kapatıp açma tuşum bozulmuştu 1 tane tuş için 25 tl bayıldım tli aldım olmusdu fotograf çekme tuşuna basınca 71 çıkıodu 1 e basınca 5 çıkıodu 5 basınca 9 kafayı yyemisdim bi 30 liradda oraya :D Lanet olası adamlar yedi beni :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt