n70de-müzik-dinlerken-kendiliğinden-kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

zeas

zeas

Üye
    Konu Sahibi
n70de-müzik-dinlerken-kendiliğinden-kapanıyor
N70 de müzik dinlerken kendiliğinden müzik duruyor oynata basınca tekrar baslıyo ama her 4 dakikada bir tekrarlanıyor kafayı yiyecem :vur soft format hard format attım düzelmedi mp3 müzik formatını pc suitle telefon formatına çevirdim yine olmadı :aglalütfen bilen varyasa yardım etsin:(

maxibrk

maxibrk

Üye
Hafıza kartını bir taratsan çok güzel olur:)
Olmazsa yazılım at tekrar....

zeas

zeas

Üye
    Konu Sahibi
Bide hafıza kartını tarattım bide tekrardan biçimlendirdim ama olmuyo böle giderse yeni telefon alıcam şarkı dinleyemiyorum offfffff:aglabirde soft atarken internetten baktım 2 dk sürüyor diyo ben atıgımda en fazla 30 sn sürüyo ben mi yanlış yapıyorum *#7370# deilmi

--------------- Ekleme ---------------

güncel

--------------- Ekleme ---------------

galiba hafıza katından veya hafıza kartı okuma yeriden cep telefon hafızasına kaydettın 4 tane şarkıyı onlarda takılmadı hiç sade 4 şarkının bitiminde kapanıo

zeas

zeas

Üye
    Konu Sahibi
N70 de müzik dinlerken kendiliğinden müzik duruyor oynata basınca tekrar baslıyo ama her 4 dakikada bir tekrarlanıyor kafayı yiyecem :vur soft format hard format attım düzelmedi mp3 müzik formatını pc suitle telefon formatına çevirdim yine olmadı :2agla:lütfen bilen varyasa yardım etsin:(hafıza kartını tarattım ve biçimlendirdim yine olmadı:sos

balik_adam20

Üye
hafıza kartını deiştir kardeş aynı sorunnbendede vardı muzık dınlerken kapanıyordu telefon yenı hafıza kartı aldım sorun çözuldu

Üst Alt