N7000 için 2.3.6 Rom Arıyorum ?

Konu Sahibi
N7000 için 2.3.6 Rom Arıyorum ?
Galaxy Note İçin 2,3,6 Arıyorum google'da baktığımda bütün hepsi hotfile ve megaupload sitesine yüklenmiş ve ikiside kapandığı için bulamıyorum elinde olan varsa veya baska siteden link bilen varsa iletirse sewinirim iyi forumlar !

Sammobile a uye ol istedigin tum surumler var orada.

Konu Sahibi
Bakicam duruma gore yazarm sagolun beyler

Sammobile da yoksa cihazina cikmamis demektir.

Konu Sahibi
nasıl cıkmamıs ya ? telefonun ılk versıyonu 2.3.6 :S

Konu Sahibi
sana zahmet kardeşBeyler nette yaptığım uzun araştırmalar sonucunda romu buldum şu an indiriyorum eğer düzgün çalışırsa isteseyen arkadaşlar için upload ederim

Tepkiler: B.A.R.O.N

kdrklc54

Üye
Neden o rom a donmek istiyorsn son surum gayet gzl cals6r

Tepkiler: signor ramon
bu linkte her surum vardir bakabilirsiniz

Tepkiler: signor ramon
Hangi ülkeden geldiyse onu yükle bence. imei islerine ben pek yanasmiyorum ya keske fazla yardimci olabilsem

kdrklc54

Üye
Hangi ülkeden geldiyse onu yükle bence. imei islerine ben pek yanasmiyorum ya keske fazla yardimci olabilsem
Nyse ya root yapip sistemi baya hizlandirdim ancak mesela 10 gb kisim bos hafiza kartina tasimiyor kardes neden ki ? Sd kart mi almam lazim kendi belleğiji sd olark gormyor daha once s2 vardi onda boyle sikinti yasamamistimm ?

1 . S2 ve Ace 2 gibi telefonlar 3 hafiza türüdür bunlara vold.fstab modifiyesi yaparsan hafiza karti telefonun usb bellegi ile yer değiştirir hafiza karti telefonun hafizai olarak görünür bence bu yontemi yap bu sorununa çözüm olabilirBu yontemi uygula olmaz ise rom at

kdrklc54

Üye
Kardes detayli anlatm varmi program mi o dedigin fln evet 3 hafiza var dedigin gibi