S3 (gt-i9300) 4.1.2 Türkiye Romu Bulamıyorum Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

brkmsal

brkmsal

Üye
    Konu Sahibi
S3 (gt-i9300) 4.1.2 Türkiye Romu Bulamıyorum Yardım!!!
Arkadaşlar internette araştırdım her forum sitesini gezdim bütün sitelerde aynı hotfile sitesine link vermişler fakat hotfile sitesi yasaklanmış olduğu için indirme yapamıyorum en son summobile sitesine üye olup indireyim dedim orda da Türkiye romu yok olmasın başka ülkenin romunu yükleyeyim dedim orda da hotfile gibi başka bir ücretli indirme sitesine yönlendiriyor fakat dosya boyutu çok büyük olduğu için sadece premium kullanıcılara indirme imkanı veriyor elinde 4.1.2 veya 4.3 Türkiye Romu olan varsa zip tarzı partlara ayırıp buraya yükleme yapabilir mi? yada başka bir yoldan da indirme seçeneği varsa onuda yapabilir lütfen yardım edin.

djcancox

djcancox

Üye
Arkadaşlar internette araştırdım her forum sitesini gezdim bütün sitelerde aynı hotfile sitesine link vermişler fakat hotfile sitesi yasaklanmış olduğu için indirme yapamıyorum en son summobile sitesine üye olup indireyim dedim orda da Türkiye romu yok olmasın başka ülkenin romunu yükleyeyim dedim orda da hotfile gibi başka bir ücretli indirme sitesine yönlendiriyor fakat dosya boyutu çok büyük olduğu için sadece premium kullanıcılara indirme imkanı veriyor elinde 4.1.2 veya 4.3 Türkiye Romu olan varsa zip tarzı partlara ayırıp buraya yükleme yapabilir mi? yada başka bir yoldan da indirme seçeneği varsa onuda yapabilir lütfen yardım edin.

burdan indır

aliusta2441

aliusta2441

Üye
beeeyler bayanlar sakın bu romu yüklemeyin benim imil gitti oynanmış rom imil tekrar geri getiremiyorum yani en az 100 tl haşırt olur bilginize

brkmsal

brkmsal

Üye
    Konu Sahibi
beeeyler bayanlar sakın bu romu yüklemeyin benim imil gitti oynanmış rom imil tekrar geri getiremiyorum yani en az 100 tl haşırt olur bilginize
Hadi da geçmiş olsun kardes ben bu romu deneyemedim son anda 4.3 romu buldum yukledim

djcancox

djcancox

Üye

miei problemi yaşayan arkadaşlar içinde foruma eklemiştim orj rom bakabilirsin buda orj türkiye rom u eyer senin imei gittiyse sorun senin daha önce yüklediğin sızıntı 4.3 romdan kaynaklanır burdaki rom dan değil saygılar ;)

aliusta2441

aliusta2441

Üye
miei problemi yaşayan arkadaşlar içinde foruma eklemiştim orj rom bakabilirsin buda orj türkiye rom u eyer senin imei gittiyse sorun senin daha önce yüklediğin sızıntı 4.3 romdan kaynaklanır burdaki rom dan değil saygılar ;)
Eyer benim attığım romdan kaynaklansaydi 1ay kulana bilirmiydim sence saygilarimla

ugurccuk

Üye
---Eyer benim attığım romdan kaynaklansaydi 1ay kulana bilirmiydim sence saygilarimla

arkadaşlar eğer rom yükleyecekseniz imei uçmasını göz önüne almanız gerekiyor. önemli olan room orjinal olması değil tlf nun orjinal olması. eğer klon yada yurtdışından getirilip pasaportla kayıt yapmışsan bu tür sorunlar çıkar. bununda çaresi var. takip etmiyorum ama site uzmanları açıklama yapmıştır diye düşünüyorum. saygılarımla​

mah aga

Üye
hocam bana s3 orjinal klavye lazim 4.1.2 olan yardimci olurmusunuz

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
Eyer benim attığım romdan kaynaklansaydi 1ay kulana bilirmiydim sence saygilarimla
Kardeşim Eski Rom'a döndüğün taktirde imei sorunu düzelecektir. Umarım biliyorsundur Ana Bant Sürümünü. Kolay Gelsin.

mektusa

Üye
Linki yenileyebilir misiniz acaba?

Üst Alt