N70 tuvalet...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
N70 tuvalet...
kolay gelsin arkadaşlar.lafı uzatmıyıcam.benim n70 tuvalete düştü.neyse selilozik tinerle temizledim.nihayetinde çalıştı.ama tel açıyorum arka kamerayı açtığım zaman açıyor kameradan 5 sn sonra atıyor tekrar geliyor?ön kamera sağlam.ekran ışığı yanıyor ama tuşlar her zaman yanmıyor+şebeke yok!bana şebeke entegresi gibi geliyor ama tam karar veremedim.telefonum eskisi gibi olur mu?acil cevaplarınızı bekliyorum,teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: heken_17

haltie

haltie

Üye
iyi bir tamirci yapar sanırım

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yaptırsanda düzen tutmaz artık kurtulmaya bak

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
birde dolu batarya 30 dk da bitiyor ve işlemcinin yanındaki şarj entegresinden kaynaklı sanırın batarya ısınıyor e tabi board da?

flybyblue

flybyblue

Üye
Vay be N70 kullanıcısı olarak gurur duyuyorum dayanıklı telmiş:naughty:

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
öledir,cevaplarınızı bekliyorum...

hasanseyis85

Üye
tinerle içini temizledikten sonra ıyıce kurutunmu bagri filexle bıraz ısıt entegrelerı fazla ısıtma ama kısa devre olabılır ısınma oluyorsa orayı bulmaya çalış önce eger yapamıycan bışeyse ıyı bır ustadan teknık desdek al.

djkeles

djkeles

Üye
Kısa devre yapıyordur bır yerde

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
vala sordum tanıdık bi tamirciye işlemcinin orda şarj entegresi var dedi.o oksitlendiği için oluyor dedi.çalıştığına da şaşırdı.şimdiye bozulması lazım dedi e hala da çalışıyor?lütfen yardımcı olun su sarj sorununu halledeyim gerisi kolay.

Emperian

Emperian

Üye
sen ondan kurtul hacı, arkadaşın dedigi gibi hayır gelmez

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
iyi de güzelim telefon çöpe gitcek :S

dodge90

Üye
la git yeni bi tel al sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt