N70 Te ücretsiz Internete Bağlanma

Sponsorlu Bağlantılar

fenerlii65

fenerlii65

Üye
    Konu Sahibi
N70 Te ücretsiz Internete Bağlanma
Evinizde, iş yerinizde veya bulunduğunuz bir yerde internete bağlı bir bilgisayar varsa, cep telefonuzdan internete girmek için extra para vermenize gerek yok. Bilgisayarınızdaki mevcut internet bağlantısını cep telefonunuzla paylaşabilirsiniz. Bunun için bilgisayara bağlı bir bluetooth dongle ve bilgisayarın internete bağlı olması (olmazsa olmaz) yeterli.
Telefonda yapmanız gerekenler:
1. Ayarlara girin.
2. Bağlantı, sonra erişim noktalarına gidin.
3. Seneçeneklerden Yeni Erişim Noktası -> Varsayılan Ayarları Kullan.
4. Oluşturacağınız yeni Bağlantı Noktasında şunları yazın.
Bağlantı Adı : İstediğiniz bir şey yazın.
Veri Taşıyıcısı :GPRS
Erişim Noktası Adı : Bluetooth cihazının adı. (Bunu doğru olarak girmeniz çok önemli)
Kullanıcı Adı : Yok
Doğrulama : Normal

Bilgisayarda yapmanız gerekenler:
1. Önce bilgisayarınıza PcSuite programını kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2. Denetim masasındaki Bluetooth Aygıtlarına tıklayın.
3. Com Bağlantı Noktaları sekmesine tıklayarak yeni bir Com Bağlantı Noktası ekleyin.
4. Saatin yanında görülen simgeden bu eklediğiniz bağlantı noktasını seçin. PcSuite telefonunuzla bağlantı kurduğunda simgenin değiştiğini göreceksiniz. Bunu yapmadan önce telefonunuzun bluetooth özelliğini aktif etmeyi unutmayın.

Telefonunuzda oluşturduğunuz erişim noktasını Opera, Agile Messenger, WirelessIRC gibi programlara tanımlayarak evde, ofiste, işte, okulda bedava internete bağlanabilirsiniz. Yalnız bu erişim noktası wap için kullanılamıyor. Bu özelliğin Ngage sahipleri tarafından daha çok sevileceğini düşünüyorum. Artık ngage sahipleri ngage arenaya gönül rahatlığıyla bedava bağlanabilecekler

GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN TŞK..

• Beğen
Tepkiler: merdemyar, oves_tr, murat ince ve 4 diğerleri

worldcild

Üye
ya bu hafta cınde bı btoth cihazı alcam deneyım cok saol bnde bunu arıodum güzel bi paylasım emege saygı plss

keremerson

keremerson

Üye
werilmişti forumda ama yinede saol ;);)

__Midas__

__Midas__

Üye
bu formül eski tarz pc suite kullanan 3650-3660-ngage-6600-7610 için geçerli
ben çok uağraşmama ragmen 6630 3230 9500 telefonlarımı bu şekilde internete bağlayamadım,,,

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler...

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
bilgilendirme için saol :oke:

dewil_youht

Üye
Vay Anasini Daha Neler Görcez Bakem

adrenalin043

Üye
n73 e olurmu???

cbufatih

cbufatih

Üye
bende ayar kısmında sadece paket veri var gprs malesef yok ne yapmalıyım

danger03

danger03

Üye
paylaşım için teşekkürler deneyeceğim

HyCan

HyCan

Üye
bu formül eski tarz pc suite kullanan 3650-3660-ngage-6600-7610 için geçerli
ben çok uağraşmama ragmen 6630 3230 9500 telefonlarımı bu şekilde internete bağlayamadım,,,
3230 7610 dan eski hmde ikiside v2 7.0 dmk ki sorun snde teLefonun modeLnde diiL;)

yusuf70

Üye
yav arkadaşlar resmen kekliyolar bizi aynı yazıyı vatandaş başka bir siteden kopyalıyo birçok yere yapıştırıyo deneme falan yapmadan bir deneyin ben denedim çalışıyo deyin görelim n70 te bluetooth la nete girmeyi anlatmış iyide n70 te veri taşıyıcı yazan yere gprs yazmak mümkünmü orada sadece paket veri seçeneği var.bir deli bir kuyuya bir taş atıyo yüz kişi çıkarmaya çalışıyo..:@

dj_falcon

dj_falcon

Üye
saol kardes biligilendirdiğin için

FURKANDAYI

Üye
Ya N70 Te Veri Taıyıcısı, Paket Veri Var Başka Bişi Yok

--------------- Ekleme ---------------

yav arkadaşlar resmen kekliyolar bizi aynı yazıyı vatandaş başka bir siteden kopyalıyo birçok yere yapıştırıyo deneme falan yapmadan bir deneyin ben denedim çalışıyo deyin görelim n70 te bluetooth la nete girmeyi anlatmış iyide n70 te veri taşıyıcı yazan yere gprs yazmak mümkünmü orada sadece paket veri seçeneği var.bir deli bir kuyuya bir taş atıyo yüz kişi çıkarmaya çalışıyo..:@

ARKADAŞ DOĞRU SÖYLÜYOR BENDE ZATEN YAZI YAZDIM.. :@ :nono:

sedef_1234

Üye
:box:islik:pro::deal::deal::deal::sopa:
Evinizde, iş yerinizde veya bulunduğunuz bir yerde internete bağlı bir bilgisayar varsa, cep telefonuzdan internete girmek için extra para vermenize gerek yok. Bilgisayarınızdaki mevcut internet bağlantısını cep telefonunuzla paylaşabilirsiniz. Bunun için bilgisayara bağlı bir bluetooth dongle ve bilgisayarın internete bağlı olması (olmazsa olmaz) yeterli.
Telefonda yapmanız gerekenler:
1. Ayarlara girin.
2. Bağlantı, sonra erişim noktalarına gidin.
3. Seneçeneklerden Yeni Erişim Noktası -> Varsayılan Ayarları Kullan.
4. Oluşturacağınız yeni Bağlantı Noktasında şunları yazın.
Bağlantı Adı : İstediğiniz bir şey yazın.
Veri Taşıyıcısı :GPRS
Erişim Noktası Adı : Bluetooth cihazının adı. (Bunu doğru olarak girmeniz çok önemli)
Kullanıcı Adı : Yok
Doğrulama : Normal

Bilgisayarda yapmanız gerekenler:
1. Önce bilgisayarınıza PcSuite programını kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2. Denetim masasındaki Bluetooth Aygıtlarına tıklayın.
3. Com Bağlantı Noktaları sekmesine tıklayarak yeni bir Com Bağlantı Noktası ekleyin.
4. Saatin yanında görülen simgeden bu eklediğiniz bağlantı noktasını seçin. PcSuite telefonunuzla bağlantı kurduğunda simgenin değiştiğini göreceksiniz. Bunu yapmadan önce telefonunuzun bluetooth özelliğini aktif etmeyi unutmayın.

Telefonunuzda oluşturduğunuz erişim noktasını Opera, Agile Messenger, WirelessIRC gibi programlara tanımlayarak evde, ofiste, işte, okulda bedava internete bağlanabilirsiniz. Yalnız bu erişim noktası wap için kullanılamıyor. Bu özelliğin Ngage sahipleri tarafından daha çok sevileceğini düşünüyorum. Artık ngage sahipleri ngage arenaya gönül rahatlığıyla bedava bağlanabilecekler

GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN TŞK..

asicaN_38

asicaN_38

Üye
emeğe sağlık

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bu şekilde geçen tüm forumlarda var.ama yüz kişi değil bazı akıllılar bin kişi çıkartmaya çalışıyo kör kuyudan.ama takoz recep 6600 bile bunu yapabiliyorsa 6630 6680 N70 bu telefonlarda da yapılacaktır.mutlaka bı yolu olmalı..

aytacx

Üye
arkadaşım iyi sağol güsel ama bu veri taşıyıcıyı GPRS yapın dediğin yerde öle bir seçenek yokki sadece paket veri diye bir seçenek var oda seçili zaten ama GPRS nerden yapçam bulamadım ilgilenirsen memnun olurum şimdiden teşekkürler:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt