N70 te ses problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrclk

emrclk

Üye
    Konu Sahibi
N70 te ses problemi
Merhaba arkadaşlar. N70 imin versiyonunu 3 kusur den 5 kusur e yukselttim.Yeni bişiler geldi fakat kulaklıkta ses problemim var ses eskisine gore cok az cıkıyor. BU islemi yapıp ta boyle bir sorun yasayan varmı?? cok kotu bi durum 6680 i alıyorum dinliyorum onun sesini 2 kademe kısıyorum benimki o kadar bile ses vermiyor.Baska N70 te de denedim 5 kusur versiyonlu ondada aynı... versiyon dusurebilirmiyim ya da baska bi cozum varmı yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler:vur

Exalans

Exalans

Üye
dostum önce bi format at düzelmezse mecburen versiyonu yeniden attır

emrclk

emrclk

Üye
    Konu Sahibi
denedim formati bi kere daha attim ama ayni. galiba kvk ya bayilcaz parayi yine... cevap icin tesekkurler..

sokarus

sokarus

Üye
:oku kardeşim bendede oyle bi problem vardı n70 ini hemen xpress ME yap kurtul gorsel olarak güzellikleride cabası sitemizde var n70 olu n70ME baslıgı altında

emrclk

emrclk

Üye
    Konu Sahibi
Ilk N70 i guncelledim ses azaldıgını farkettim... sonradan ME olayını gordum onu da yukledim ama banamısın demedi... cok ilginc bise ya 6630 ve 6680 koskoca N70 ten yuksek ses veriyo uyuz oldum:sinir neyse galiba KVK ya goturmem gerekecek.. cevaplarınız icin tesekkurler.ama ayni problemi yasayanlar ve cozumunu bulanlar vasa bişiler yazarlarsa sevinirim yardım konusunda..

dark5597

dark5597

Üye
yarrakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

lls

Üye
arkadaşlar benim n70 telefonum var ama ses cok cızırtılı cıkıyor acaba hoparlörlermi patladı ne yapabilirim lütfen bana yardım edinn cok acill !!!

tr_yuri

tr_yuri

Üye
power mp3 yükleyin ekolayzırı acın kare tusuna basın ekolayzeri rock yapın cıkan sese inanamayacaksın kulaklıktan tabiyiki
yanlıs anlamayın hoparlör sesi artıyor ama cok az kulaklık sesi mütiş artıyor.ben de n 72 var cok fena ses cıkarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt