N70 Sürekli Kamera Açıp Kapatıyor!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jesus_06

Üye
    Konu Sahibi
N70 Sürekli Kamera Açıp Kapatıyor!!!!!
:(Arkadaşlar N70 music edition ceptelefonumu 2 senedir memmun bir şekilde kullanıyordum fakat 1 kaç aydır telefon kamerasını kendiliğinden açıp kapatıyor kapağı kapalı olduğu halde ilk zamanlar günde 1-2 kere yapıyordu şimdi bu mesajı yazana kadar 10 kere yapmıştır.Birde bazen sık değil arama geldiğinde telefon zil sesi bozuk plak gibi çalışyor. Bilen biri bana yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkürler:(

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşım bende aynı sorunu yaşıyordum ,,,,çözüm arka kapağı değiştirmek olmuştu, bunu anlamak için ise arka kapağı çıkart telefonu öyle beklet ve sonuca bak.

jesus_06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bende aynı sorunu yaşıyordum ,,,,çözüm arka kapağı değiştirmek olmuştu, bunu anlamak için ise arka kapağı çıkart telefonu öyle beklet ve sonuca bak.

denedim aynı günde 5-6 kez hatta 20 yapmasına razıyım telefon dk da 4-5 kez kamerayı açıp kapatıyo.yazılımını yeniden yükledim yine olmadı donanımsal bi sorun herhalde yinede saol ilgilendiğin için

dEs_

dEs_

Üye
Üzgünüm bu yazıyı yazmayı hiç sevmem ama donanımsal bi sorun... Güvenilir bi servise ver halledilir...

VianDroid

VianDroid

Üye
arkadasım sen tele format at yıldız kare 7370 kare (*#7370#) kodu gir evet hayır cıkcak ewt de format atsın tel ondn sorada bak..

subaruevo

Üye
benim telefonda n70 bndede ole bişey oluyodu bn verdim servise kamerada sorun vardedi yaptı bozuk plak gibi diyosun ya oda oldu 3g ye üye olduktan sonra olmaya başladı bnde bn iptal ettim 3g yi hemen düzeldi

A1234567A

A1234567A

Üye
aynı sorun bendede var arka kapağın yayları çıkmıştır

yusufucan

yusufucan

Üye
donanım ile alakası yok arka kapağı değiştir düzeliyor.oradaki tırnak kırılıyor devamlı kameranın tuşuna basıp kapatıyor.bendede oluyordu kapağı değiştirdim geçti.

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Bence de kapağın kamera bölümü basılı (sürekli temaslı) halde kalıyordur ;)

ballybkw

ballybkw

Üye
bencede arka kapaktandır kesin.bu n70lere ne oluyor arkadas biri aradıgında sırasıyla aramayı sonlandırıyo,44 basıyo,hopörlöye veriyo,dıt diye ses cıkarıyo... nokıa üreticileri size sesleniyorum bu tel ne ayak :megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt